Зовсім не жаль автобус Моуріньо
Фінал буде цікавіший без італійок.
Я тебе зрозумів Тарасе.Рахунок 1-1 цілком влаштував тебе(ти поставив 1-1) та твою Бомбу..
Але могло все буди зовсім інакше..Рахунок 2-1 на користь італійок вивів би нашу команду в лідери..
А англічанок доки петух не клюне в одне місце..вони не грають..Так теж не можна грати..
Реально порадував жіночий чемпіонат Європи по футболу, настільки видовище, за грою, за емоціями, це супер, але ніхто не згадав що паралейно проходить і жіночий кубок африканських націй, ось зараз відбувається матч за 3 місце між Ганою і Пар, а в фіналі зустрінуться господарки Марокко і Нігерія, дивився також матчі і цього турніру, сказати чесно, дуже суттєва різниця між цими двома турнірами, і заставило мене поцікавитися як ж виступають на світових турнірах представники африканського континенту, і десь було здивування, що на пристойному рівні, а видовищність чемпіонату Європи як говориться на дві голови вище за цей кубок африканських націй.
Напомню, что уже скоро стартует новый тестовый конкурс прогнозов по плаванию!!! Дедлайном для прогнозов является старт предварительных заплывов, первые старты можно прогнозировать ДО 23:59 МСК 26 июля.
В прогнозе необходимо указать итоговое место спортсмена в финальном заплыве.
Цитата:
Формат прогноза - игра с БОТом, на БОТа ВСЕГДА ставим 0 !!!
Ваш прогноз будет выглядеть как например 5:0
К нашему конкурсу можно присоединиться в любой момент (в игре 16 дисциплин до 31 июля включительно).
Перед стартом отмечал я, что как и у мужчин-молодёжки, у девушек сборная Англии - действующие чемпионы Европы и выглядело это, как мне казалось, довольно забавно.
По итогам мужского Евро у молодёжи в 2025 Англия второй раз подряд выиграла "золото". И чуть позже такой же результат (два чемпионских титула подряд) показали и девушки
А у нас в турнире восхитительная плотность результатов в верхней части. Даже интересно, кому в итоге награды достанутся...
НО... в любом случае отмечу, что denchik2001 весь турнир был восхитительно стабилен и держался на высоте Спасибо ему за классную компанию в команде в течении турнира