Полная версия Регистрация
Форум Биатлонных Прогнозистов
1 2 3 
Мандрівки Україною>Обговорення, подяки, питання, відповіді...
Юкк 14:20 05.11.2020
Класний репортаж!Дякую.Дуже чекаю продовження.Є одне питання-прохання,більш детально розповісти за Підгорецький замок.Як то так вийшло,що я про нього навіть не чув.Там,я так зрозумів,дозволяють ходити всередині де завгодно?А в підвали?
Ответ
Francesko T 14:39 05.11.2020
Тарас, а Підгорецький вже відкритий для відвідувачів?! Коли ми мандрували ЗП, туди нікого не пускали, тому що в руйнівному стані. Бачу, що змінилось не багато...
Репортаж супер!!! Що ж ти не признавався, що в тебе такий талант журналіста?
Ответ
Satyr 14:48 05.11.2020
Цитата:
Сообщение от Francesko T Посмотреть сообщение
Тарас, а Підгорецький вже відкритий для відвідувачів?! Коли ми мандрували ЗП, туди нікого не пускали, тому що в руйнівному стані. Бачу, що змінилось не багато...
Репортаж супер!!! Що ж ти не признавався, що в тебе такий талант журналіста?
Дякую, за теплі слова.

Репортаж по 4.06,
Замок був відкритий, нас впустили в середину.
Ми самі погуляли без персоналу, так як і інші туристи. Відкритий був другий поверх.
Зали пусті.
Буквально пару картин на стінах.
На дворі лазь де хочеш.
Ответ
Satyr 14:57 05.11.2020
Цитата:
Сообщение от Юкк Посмотреть сообщение
Класний репортаж!Дякую.Дуже чекаю продовження.Є одне питання-прохання,більш детально розповісти за Підгорецький замок.Як то так вийшло,що я про нього навіть не чув.Там,я так зрозумів,дозволяють ходити всередині де завгодно?А в підвали?
Приїхали.
На брамі заплатили охороні.
Тереторія величезна.

Надзвичайно гарний парк.
В середині в замку відкриті тільки декілька залів.
По території можна гуляти всюди і підніматися на всі оборонні лінії.
Підземелля закриті.
Принаймі нам так сказали, може шоб менше лазили.
Пару підозрілих входів я бачив.
Я був з одним юним дослідником, мисливцем на привидів, то не став акцентувати увагу, бо виглядало воно досить небезпечно. Шамотка і кам'яні брили просто висіли на чесному слові в тих місцях.
Ответ
Юкк 15:11 05.11.2020
а де вiн знаходиться точніше і чи є там десь заночувати. Я дуже люблю такі місця, щоб полазити. Думаю що якби я поліз без дозволу і мене зловили, то не розстріляли б. )) А там видно що лазити можна цілий день.

Для всех. Кто особо не понимает,то напоминаю,что у нас есть переводчик встроенный в каждое сообщение. И нажав на который вы автоматически получаете перевод.

Ответ
Satyr 15:26 05.11.2020
Цитата:
Сообщение от Юкк Посмотреть сообщение
а де вiн знаходиться точніше і чи є там десь заночувати. Я дуже люблю такі місця, щоб полазити. Думаю що якби я поліз без дозволу і мене зловили, то не розстріляли б. )) А там видно що лазити можна цілий день.
Думаю шо не розстріляли.
Або просто би з охоронцем домовився за чукулядку.
Заночувати не знаю, на сайтах з приватними садибами в тому селі нічого не знайшов. Але практика показує, шо питаєш в людей в кого можна зупинитися і вони підкажуть. За твої гроші тобі здадуть цілком пристойну кімнату і ше й нагодують.

1. Золочівський
2. Підгорецький
3. Олеський
Ответ
Francesko T 15:31 05.11.2020
Юкк, то цю Підкову треба просто об'їхати, зупинятися на декілька днів там нема сенсу. Одного дня вистачить на кожен замок, а на Олеський і пів дня. Але гарно там - факт.
Ответ
Satyr 15:36 05.11.2020
Цитата:
Сообщение от Francesko T Посмотреть сообщение
Юкк, то цю Підкову треба просто об'їхати, зупинятися на декілька днів там нема сенсу. Одного дня вистачить на кожен замок, а на Олеський і пів дня. Але гарно там - факт.
Зупинитися можна і у Львові.
Раз пішли такі розмови, то завтра додам ше два замки які є по дорозі...
І тоді буде повна підкова.
Але 5 замків за день то багато, і треба мати шофера льотчика, дорога нормальна.
Ответ
Seiner/Сейнер 15:45 05.11.2020
Satyr, а сколько от Львова? Можно и машину напрокат взять.
Ответ
Satyr 15:56 05.11.2020
Цитата:
Сообщение от Seiner/Сейнер Посмотреть сообщение
Satyr, а сколько от Львова? Можно и машину напрокат взять.
Про машину нічого не скажу, бо ніколи не користувався, але думаю, що реально.

Ответ
karhu 15:59 05.11.2020
Экскурсия очень понравилась! Снимки зачОтные! Тарас, спасибо!)
Ответ
Юха Мието 11:09 06.11.2020
Надзвичайно цікаво, можливо хотілося би троха більше твоїх особистих вражень і думок, але то не є принципово.. вподобало.. подякував.. читатиму обов'язково.
Ответ
Satyr 11:12 06.11.2020
Цитата:
Сообщение от Юха Мието Посмотреть сообщение
Надзвичайно цікаво, можливо хотілося би троха більше твоїх особистих вражень і думок, але то не є принципово.. вподобало.. подякував.. читатиму обов'язково.
Тільки мої і мої враження.

Буде ше...

Ответ
Юха Мието 11:24 06.11.2020
Цитата:
Сообщение от Satyr Посмотреть сообщение
Тільки мої і мої враження.
Цитата:
Сообщение от Юха Мието Посмотреть сообщение
троха більше твоїх особистих вражень і думок
ключове слово "більше")) не бери в голову.. пиши)
Ответ
Юкк 06:15 07.11.2020
Satyr, Очень интересно! Спасибо!
Ответ
Satyr 11:55 07.11.2020
Друзі, "Замки" викликали небувалий ажіотаж на форумі.
Для того, щоб ви бачили репортажі,
окремо створюю тему для коментарів і обговорення.
Ответ
Юкк 11:58 07.11.2020
Дополню. Для удобства если кому хочется прокомментировать статью прямо там,то не стесняйтесь,Тарас потом перенесет всё в эту тему. Главное для блогера что? Заинтересованность людей и их участие.)) Поэтому-вперёд!
Ответ
Francesko T 12:06 08.11.2020
Тарас, дуже дякую за чергову інформативнщ-розважальну порцію! Особлива подяка за Жовкву - ніколи там не був, і навіть не уявляв, що в такому невеликому містечку стільки вражаючих пам'яток архітектури. Треба якось туди добратись...
Ответ
Юкк 06:39 09.11.2020
Цитата:
Тут раз, мій внутрішній голос заговорив голосом Боярського...
Каналья...
Тисяча чєртєй...

Ясно шо я знав що тут знамали Трьох Мушкетерів, але так приємно було згадувати якісь картинки з фільму і проектувати на місцевість.
Это момент,когда снимали Бетюнский монастырь по книге,в котором была Констанция. И кадр у тебя как раз,когда они прискакали туда вчетвером(по-моему так)
Ответ
Юкк 06:44 09.11.2020
Цитата:
Вже по приїзді до дому я глибше досліджував тему.
Взнав, що багато епізодів знімали саме тут:
https://zamki-kreposti.livejournal.com/7207.html
Классно,не знал. Спасибо!
Цитата:
Їдем в Крехівський монастир.
Это действующий монастырь?
Ответ
1 2 3 
Показать еще комментарии
Ответ Up