Всех любителей заокеанского баскетбола приглашаем участвовать в турнире "НБА 2017/2018", который стартует уже совсем скоро, буквально 20.10 в 22-00 по Москве http://ibuprog.com/forum/showthread.php?t=30971
Просьба к правилам командного турнира дописать
1. Сроки в формате Начало-конец
2. По каким турнирам/турниру КТ
Так мені потрібний був час, що б над цими питаннями подумати.
1. Одиночні турніри уже почалися.
Так як і тема у нас називається ЛЧ 2017, то і перша частина турніру закінчиться у грудні 2017 року. Останніми матчами на цей рік.
2. Перший КТ. граємо тільки по чоловічій ЛЧ, до грудня місяця 2017
Якщо є бажання, то я згідна з січня місяця вести новий турнір, всі матчі ЛЧ і у жінок, і у чоловіків до фінального свистка.
І я уже 100% знаю, що бали в обидвох турнірах, будуть як зараз у чоловічому турнірі..
Також я не проти вести і командний турнір.
З правилом: 3 учасники команди, два кращі результати.
Окремо жіночий і чоловічий турнір.
В профиль Юкк шо-нибудь нарисует,это по 2018-му.По этому году-на его усмотрение.Также напомню-победители мужской и женской ЛЧ получают вилд-карт на итоговый волейбольный турнир.
що бали в обидвох турнірах, будуть як зараз у чоловічому турнірі..
тогда тебе надо вытрясать из Юкка душу,шоб он вытряс душу из программиста и он устранил косяк с начислением при ничьей...ну или запретить ставить ничейные прогнозы.
Якщо є бажання, то я згідна з січня місяця вести новий турнір, всі матчі ЛЧ і у жінок, і у чоловіків до фінального свистка.
І я уже 100% знаю, що бали в обидвох турнірах, будуть як зараз у чоловічому турнірі..
Також я не проти вести і командний турнір.
З правилом: 3 учасники команди, два кращі результати.
Окремо жіночий і чоловічий турнір.
Так що: Граємо дальше?
Да, отдельным турниром от регулярки можно по играть.
И я б подумал, как в футбольной ЛЧ над объединением: в плейофф берут ЛЧ и ЛЕ, так и здесь мужчин и женщин вместе в одном турнире.