Показать сообщение отдельно
And1713 20:30 25.03.2017
Цитата:
Сообщение от Serega Посмотреть сообщение
дружище,я уже наслышан о твоих корыстных замашках,что собственно не очень то и плохо,но если ты заметил те же медали у нас дают только в биатлоне,меня это то же напрягает,но я ничего не могу сделать,надеюсь и верю что скоро чтонить поменяется в лучшую сторону,и затем всем выдадим медали,вопрос только когда сее чудо случится,никто незнает,акрамя Юкка((((
Мені звичайно шкода що ти також так думаєш. Насправді я тільки уточнював правила, я не знав що слова О ПРИЗАХ БУДЕТ СООБЩЕНО ПОЖЖЕ, це призів нема. Я вважаю треба писати правила без таких "розводів" а бо є або нема.
Якщо хочеш проведи опитування (чи хай Юкк проведе) Хто за хто проти таких призів

я уже наслышан о твоих корыстных замашках
- Я як капітан команди Королі футболу мав спитатися чому так сталося, бо мені писали в ЛС "чому ми зайняли 3 місце і де наші призи, " і тому я і почав виясняти!
- Якщо я уточнюю правила це хіба щось погане роблю чи заборонене?????

P.S.
так як мені також сумно читати такі слова скажу:
Скажу що Тайгер за короткий проміжок часу провів стільки конкурсів цікавих що аж не розумію чому ви тупчетесь на місці, можливо конкурсів всіх і більше але участвують всі ті ж 15-25чоловік(виключення біатлон там хороші призи)!
Ответ