Ну тоді наглядай за ним і далі. Можливо це йому допомагатиме. А то я його трохи покинула, думала без мене десь загубиться по трасі, пропаде. А він узяв і на стійці краще відстрілявся ніж на лежці.
ой, а в чулане будет скучно и темно будете передавать сообщения о ГП азбукой морзе
А про чулан навіть думати забудь. ГП згідно графіку в день мого іспиту з підтримання публічного обвинувачення припадає. Так я навіть краєм ока за Артемом не дивитимусь. Не лишай його одного будь ласка
ГП згідно графіку в день мого іспиту з підтримання публічного обвинувачення припадає.
удачи! помнишь - я в тебе верю!
Добре! отсидку в чулане придется отложить
Дестье просто решил устроить тренеру выходной, чтоб он имел возможность внимательно следить за Артемом и не отвлекался
удачи! помнишь - я в тебе верю!
Добре! отсидку в чулане придется отложить
Дестье просто решил устроить тренеру выходной, чтоб он имел возможность внимательно следить за Артемом и не отвлекался
Дякую) Звичайно пам"ятаю) Бо мало хто в мене вірить. Хоча це тому, що мало хто знає, як мені це все подобається. Батьки взагалі думають, що моє попадання на спеціалізацію "Прокуратура" просто збіг несприятливих обставин.
Зарано я Артема хвалити почала, не втримається в квітковій церемонії. Доэрти за останнім букетом так біжить, що дай йому довше останнє коло, то і Кільчицького перегнав б
Доэрти за останнім букетом так біжить, що дай йому довше останнє коло
видать тоже для меня старается я Шона на 3-е поставила, не добежит до медали, надеюсь, и вот букет зря отберет - в следующий раз исключим из прогноза и в чулан - там как раз темно и скучно