Вибирав між ними та бельгійками, що однаково безнадійні для квоти в 2Х2.. і, як завжди, рука в останню мить послухала то, шо їй підказує мозок.. а треба інколи прислухатись до інтуїції )
Вибирав між ними та бельгійками, що однаково безнадійні для квоти в 2Х2..
Можливо і безнадійна бельгійська квота, але хтось вже прикидав наявність спортивних одиниць на три гонки, а це 18 спортсменів потрібно, я ось наприклад тільки що прикинув хто якісь має шанси на попадання в масстарт, і в мене получилося, що із 18 чоловіків, маю лише 17, одна надія на кульгавого) Лапшина, а в жінок ще гірше, лише 16 можливих, і то включаючи бельгійку Лотте Лі
Зважаючи на то, що я протягом тривалого часу взагалі не мав можливості слідкувати за біатлоном і, тим більше, грати в 2Х2, то я тільки поступово втягуюсь в процес. Настільки глобально я ще не можу прогнозувати такий насичений стартами етап, як Контіолахті, але якісь свої примітивні напрацювання в цему плані зробив ) Побачим, як вони спрацюють на практиці і чи не пастиму я задніх наприкінці етапу )
ПС: думаю, якщо по факту у мене в масстарті побіжать по 4-5 атлетів, то це вже буде неабияке досягнення..
Кто знает принцип формирования первого в сезоне масстарта в Контиолахти? За последние годы что-то изменилось? Я пока ничего не могу понять ни по звёздочках с 1 по 25 места и баллах с 26-го на ФБУ, ни по предварительному старт-листу в Datacenter на IBU, где Тарье Бё стоит 24-ым, хотя пришёл 25-ым в ИГ, словенец Планко, пришедший в ИГ 24-ым, стоит номером 1 в резерве, а с 25 по 30 в старт-листе стоят чуваки не попавшие на ИГ в 30-ку, но имеют наивысший рейтинг в общем зачёте КМ прошлого сезона среди опять таки не попавших на ИГ в 30-ку... я хз
На Олимптеке написали: Норвежская биатлонистка Ингрид Тандревольд временно прервала гонку на первом этапе Кубка мира в Контиолахти из-за проблем с сердцем.
В субботу после стрельбы лежа Тандревольд остановилась у края трассы и только через 30 секунд продолжила гонку. По итогам спринта биатлонистка заняла 32-ое место.
Ранее 28-летняя Тандревольд сообщала о проблемах с сердцем.
— Случилось то же самое, что и в прошлый раз. У меня возникают нарушения сердечного ритма, когда я стреляю лежа. При очень высоком пульсе нужно некоторое время, чтобы прийти в себя после стрельбы.
Признаю, сегодня я как никогда была близка к тому, чтобы сняться с гонки, – приводит слова Тандревольд NRK.
думаю, якщо по факту у мене в масстарті побіжать по 4-5 атлетів, то це вже буде неабияке досягнення..
Визнаю, я був надто критичним до бельгійських біатлетів, але, ніде правди діти, я був ще більш критичним до самого себе.. Біжить у мене в 2Х2 і у чоловіків, і у дівчат вся квота в 6 спортсменів.. а у дівчат ще й вибір великий.. десь дуже я перестрахувався в спринті й ІГ.. можна було би більше балів підняти напередодні масстартів )
Пишут, что пропустит масс-старт и весь следующий этап.
Но ведь официально до сих пор не снялась с гонки, блин.. И у меня теперь дилемма на несколько перекуров.. Имею 2 норвежские квоты в масстарте.. Понятно, что Кноттен не обсуждается, а Арнеклейв - на данный момент никакущая.. у Тандреволд сердце, но не снимается, Рандбю я первый раз вижу.. она для меня словно ёжик в тумане.. такая беда, Оля, у меня )