У меня вопрос к одноклубникам(а именно команде "Экстремалы").Никто из вас не берет самоотвод по болезни либо по другим уважительным причинам?Ежели таковых не найдется прошу записать команду "Экстремалы" в составе игравшем в групповой части Турнира.Напоминаю состав команды:
Сочту за честь продолжить выступления в команде, костяк которой составляют дорогие и близкие моему сердцу ГВАРДЕЙЦЫ!
З Satyr ми вже зараз одноклубники в Євролізі, а з Віктором я вже давненько хотів зіграти в одній команді))
Ухти, організатор і капітан команди яка грала в єврокубках, ой і забув назву команди))яку команді придумав якраз капітан, вже засвітився в іншій команді, ну для вічливості можливо хоча б сказати хлопцям, ну що розбігаємся, чи продовжуємо дальше грати........
Баянист, ух ти! Перепрошую, я шось взагалі вже заплутався з цими турнірами. Ми грали в ЛЧ, а перед тим на Чемпіонаті Європи.. Але ж це не ЛЧ.. А на Кубку Америки влітку я взагалі грав з Тайгером і дівчинкою з Дивізіону.. Кароч, як шо шо, то я вибачусь і вийду з цеї коми і зберемо нашу стару.. Якось так.. я хз
Мені вставили пістона і пристидали.. Я визнаю свою провину. А тепер до справи:
Легендарная команда ФК "ДУБЫ" (действующие чемпионы ЕВРО-2016) ждёт в лице её капитана подтверждения от одноклубников на участие в командном турнире по футболу "ЕВРОКУБКИ. ВЕСНА - 2017".