та на бразілів тре взнас 1К дати, мені шкода))))
а явзагалі де брати ті К, коли буде 0?))))
кароче, К будемо називати "купонами" =))))
Куркуляка ти, полосатік)))) Купони тре заробляти, я вложив 10 купонів, а виграв 135. На сьогодні маю 171 купон на Кіксі. Я там майже Білл цейво.. Гейтс
Куркуляка ти, полосатік)))) Купони тре заробляти, я вложив 10 купонів, а виграв 135. На сьогодні маю 171 купон на Кіксі. Я там майже Білл цейво.. Гейтс
куда ложити?)))) на бразілів?)))
та я краще почекаю на щось норм =))))
Можу тихенько підказати варіант - залізь до барсіка в город і нагло зроби копію з його бразильської коми.. він троха шурупає своїм горішком в тій Ріо-де-Жанейро, так шо маєш заробити купонів на чужій спині)) А головне, що то не протирічить всесвітній конвенції за чесну гру
Киприоты Русенборг ниже плинтуса опустили-все 3 гола на 90+ минутах.Чемодан-вокзал-Норвей))
Это ещё не главный прикол того матча. Как раз в трёх мячах на 90+ ничего сверхъестественного: у киприотов никакого подавляющего преимущества не было и в помине, просто Русенборг, пропустив первый гол, побежал в атаку всей командой, оставив кучу дыр в обороне, чем хозяева благодарно воспользовались.
Зато случился очень ржачный эпизод при счёте 1:0, который, думаю, станет хитом Ютуба: игрок АПОЭЛа бежал-бежал-бежал... воткнулся всей своей тушей прямо в спину главному арбитру и... упал как подстреленный
Можу тихенько підказати варіант - залізь до барсіка в город і нагло зроби копію з його бразильської коми.. він троха шурупає своїм горішком в тій Ріо-де-Жанейро, так шо маєш заробити купонів на чужій спині)) А головне, що то не протирічить всесвітній конвенції за чесну гру