Полная версия Регистрация
Форум Биатлонных Прогнозистов
Первая ... 3 4 5 6 7 15 25  ... Последняя
ТП. ФОРМУЛА-1. Форум.>"Ф1 - Форум". ОБСУЖДЕНИЯ
Юкк 06:21 06.07.2020
Первый опыт игры в эту игрушку. Понял,что основное внимание надо уделять сходу пилотов. Если на основные ставки все более-менее ровно и понятно,то как раз на сходах можно взять очень важные очки.Я так понимаю.И причем надо ставить всех трёх,тода даже если из 3-х попадется только 1 то уже будут 3 доп.очка.
Ответ
Юкк 06:51 06.07.2020
Вопрос к опытным бойцам-а реально начинать со второго тура? Реально догнать лидеров? Или судя по очкам,это невозможно?
Ответ
Yuris44 06:53 06.07.2020
Цитата:
Сообщение от Юкк Посмотреть сообщение
Вопрос к опытным бойцам-а реально начинать со второго тура? Реально догнать лидеров?
Реально конечно! Думаю даже пару туров пропустив...
Ответ
Satyr 07:44 06.07.2020
Цитата:
Вопрос к опытным бойцам-а реально начинать со второго тура? Реально догнать лидеров? Или судя по очкам,это невозможно?
Апсолютно реально.
За перший тур багато людей отримало 0.
Одна перемога на етапі і пропущений тур - непомітний в таблиці.
Ответ
Юкк 08:12 06.07.2020
Yuris44,
Satyr, Тогда можно ещё дать рекламу.
Ответ
Баянист 08:26 06.07.2020
Цитата:
Сообщение от Satyr Посмотреть сообщение
Апсолютно реально.
За перший тур багато людей отримало 0.
Одна перемога на етапі і пропущений тур - непомітний в таблиці.

Змагатися звичайно можна, питання за які місця , і звичайно вже умова лише перемагати. але така ціль стоїть у всіх, і дивися в першому турі 4 чоловіка набрали по 25 очків, один 18, і ще 5 набрали по 15 , в суммі получається 10 гравців, і навіть якщо новаку вдасться перемогти, і це бажано самому , а не із кимось ще як це було в цьому турі, то по любому більшість із тої згаданої десятки наберуть очки, хіба що будуть також пропускати, розумієш як я раніше намекав, що будуть багато одинакових результатів, тому є ймовірніть що із тої десятки більшість будуть із очками.
Ответ
Satyr 11:35 06.07.2020
Цитата:
Сообщение от Баянист Посмотреть сообщение
Змагатися звичайно можна, питання за які місця , і звичайно вже умова лише перемагати. але така ціль стоїть у всіх, і дивися в першому турі 4 чоловіка набрали по 25 очків, один 18, і ще 5 набрали по 15 , в суммі получається 10 гравців, і навіть якщо новаку вдасться перемогти, і це бажано самому , а не із кимось ще як це було в цьому турі, то по любому більшість із тої згаданої десятки наберуть очки, хіба що будуть також пропускати, розумієш як я раніше намекав, що будуть багато одинакових результатів, тому є ймовірніть що із тої десятки більшість будуть із очками.
Минулого сезону я тільки декілька разів був на подіумі на етапах і брав великі пункти.
В середньому це давало результат і головне величезне задоволення.
Гра непередбачувана, дозволяє ризикувати, що часто виправдано, мають право жити різні тактики.
Знаючі і думаючі мають перевагу.

Цей перший етап не показник як по грі.
Багато сходів, взагалі не зрозуміла розстановка сил в пелотоні.
Так, згідний, хтось набрав нереальні пункти, хтось нічого, але то не косяк гри, то просто так зірки стали раком.

За тиждень буде повністю інша картина, і естети то хацінчть.

Ответ
Юкк 15:15 06.07.2020
Цитата:
Так, згідний, хтось набрав нереальні пункти, хтось нічого, але то не косяк гри, то просто так зірки стали раком.
Ну понятно,что не косяк игры. Мне,как новичку интересно потихоньку разбираться. Интересно на сходами голову поломать для начала,а об остальном по ходу додумаем.
Ответ
Баянист 15:22 06.07.2020
Цитата:
Минулого сезону я тільки декілька разів був на подіумі на етапах і брав великі пункти.
В середньому це давало результат і головне величезне задоволення.
Гра непередбачувана, дозволяє ризикувати, що часто виправдано, мають право жити різні тактики.
Знаючі і думаючі мають перевагу.
Тут можна подискутувати, ось мені паросто цікаво, що ти маєш на увазі під тактикою, що в твому розумінні тактика, це наприклад як в біатлоні правильно розподілити спортсменів із країн і по гонках, а як тут тактично грати?
Із натяжкою як замітив Юкк, це щоб пробувати спрогнозувати сходи тих чи інших.
Все інше просто правильно спрогнозувати іменно конкретне місце, а це
аж ніяк не тактика. Інше, можеш взяти когось із 13 і дальше місця, ну дасть тобі в кращому випадку бонуса аж 2 очка, але все таке це ніяк тебе не спасе, якщо ти правильно не розтавиш по місцях десятку.
Якщо йти по правилам то найважливіше все таки бути кращим за інших, бо очки важливіші які рахуються в загальний тотал, тобто все таки потрібно вгадати по місцям 1, 2 місця.
Я згідний
Ответ
Баянист 15:27 06.07.2020
Цитата:
Цей перший етап не показник як по грі.
Багато сходів, взагалі не зрозуміла розстановка сил в пелотоні.
Тут я згідний що виняткові результати, але ось просто уявити собі, що зірки там все нормально нікуди не ставали, ти уявляєш скільки б було 1 місць, 2 місць, 3 місць, я маю на увазі шо більшість мали б одинакові сумми очків.
Ответ
Баянист 15:40 06.07.2020
Цитата:
Мне,как новичку интересно потихоньку разбираться. Интересно на сходами голову поломать для начала,а об остальном по ходу додумаем.
В принципе я также здесь в формуле практически новичок, играл лишь тогда когда формула-1 входила в этот, блин забыл название, короче годовой турнир. Прочел внимательно правила, ничего надзвычайного, правильно заметил о сходах, а второй пункт, все таки просто правильно расставить и 4, и 5 , и 6,и все остальные до 10 , рисковать кого-то из 13 и ниже, ну это еще оправдано если точно угадать его место в 10, то есть навернека ставить ему именно 10 место, хотя не факт что он и попадет в 10, и займет именно 10 , а не 9 или 8.
Смысл здесь игры, набрать больше очков от других, что о общем за первое место набрать 25 очков, рисковать можна уже ближе к завершению, если ничего не светит.
Ответ
Баянист 15:43 06.07.2020
Забыл сказать, я ни в коем образе не критикую, я так дискутирую
Ответ
Баянист 15:48 06.07.2020
Больше не буду морочить голову, лишь сознаюсь что несколько лет воопще не интересовался формулой, и насколько было мое удивление обнаружив и новые неизвестные мне команды, да и половина гонщиков я также ранее не знал.
Ответ
Petrovich 15:57 06.07.2020
Цитата:
что там был какой-то демарш шести гонщиков, в чем суть ?
не приклонили колено против расизма как я понял
Ответ
Sava 15:59 06.07.2020
Здесь прочитай,Игорек )

https://iz.ru/1032110/oleg-shamonaev...aiut-formulu-1
Ответ
Yuris44 16:10 06.07.2020
Сергулис! Сергей! Держи себя в руках, пожалуйста!
Ответ
Баянист 16:18 06.07.2020
В пятницу на автодроме «Ред Булл Ринг» прошли первые свободные практики Гран-при Австрии. Лучшее время по итогам обоих заездов показал пилот Mercedes Льюис Хэмилтон.

«Прошло довольно много времени, так что вернуться за руль машины впервые с февраля было классно, - рассказал Хэмилтон. - Эта машина сильно отличается от той, что мы тестировали на «Сильверстоуне». А что именно было в феврале, я уже точно и не помню.

Радует то, что ощущения от работы машины сегодня были хорошими. В целом есть ощущение, что мы продолжили прогрессировать и улучшили машину по сравнению с прошлым годом, что не может не радовать.

Есть ли у Mercedes преимущество над конкурентами? Сложно сказать. В целом все выглядит неплохо, но не стоит придавать большого значения результатам практики. К тому же, некоторые команды вполне могли не использовать двигатели на полную мощность, работать в каких-то других режимах, с разными количеством топлива и так далее».
Ответ
Баянист 16:20 06.07.2020
Стюарды Гран-при Австрии изучили эпизод в конце квалификации, когда пилот Mercedes Льюис Хэмилтон не снизил скорость под желтыми флагами. Пресс-служба FIА сообщает, что британец избежит наказания за нарушение.

Это объясняется тем, что на момент преодоления Хэмилтоном пятого поворота на трассе возник "конфликт сигналов". Суть в следующем. Хэмилтон упоминал, что, проезжая пятый поворот, он видел зеленый свет, и это подтвердили видеозаписи. В то же время появились и желтые флаги. Таким образом, в FIA зафиксировали "конфликт сигналов". Приняв во внимание этот факт, FIA не стала наказывать пилота
Ответ
Satyr 17:28 06.07.2020
Цитата:
ось мені паросто цікаво, що ти маєш на увазі під тактикою, що в твому розумінні тактика.
В цій грі є декілька складових.

перше це правильно розставити гонщиків. тут більше угадайка. якщо трійку всі прогнозять однаково, то 5-9 місце, то поле для ловлі бонусів. на гонщиках другого ешелону можна непогано заробляти. але тут як повезе!!!

другий момент це знання теорії.
в барселоні, чи в монако, чи на трасах де ти вважаєш ключовою буде стабільність і без обгонів, аварій, сходів, ставиш без хитрощів.

в австралії, канаді, бразилії, та там де точно будуть аварії і інциденти, технічні сходи, якась інша нервова боротьба, треба ризикувати і ставити гонщика з пізніх стартових номерів.

те саме стосується дощових гонок.
якщо прогноз на гонку дощ - то ставиш шо хочеш і виграєш.

тут працює тільки твої знання і інтуіція.

і ще про сходи...
тут треба дивитися попередній пункт.
віриш, знаєш, відчуваєш... ставиш схід.
чакри не відкрилися, значить всі доїдуть.
правильної інструкції нема.

при таких розкладах сто людей і сто думок.
кожен розуміє свій прогноз по іншому.

не хочу на конкретних прикладах розбирати особистості і відкривати чужі тактики...

тай такє...
Ответ
Satyr 17:48 06.07.2020
Цитата:
Ну понятно,что не косяк игры. Мне,как новичку интересно потихоньку разбираться. Интересно на сходами голову поломать для начала,а об остальном по ходу додумаем.
Ставити правильніше в останній момент.
тоді точно вже є стартова решітка, зі всіма змінами-штрафами.
вже точно можна подивитися на радар, дощ не дощ.
Ответ
Первая ... 3 4 5 6 7 15 25  ... Последняя
Показать еще комментарии
Ответ Up