Полная версия Регистрация
Форум Биатлонных Прогнозистов
Первая ... 3 4 5 6 7  ... Последняя
КТП - ФОРУМ. КОМАНДНЫЙ ТУРНИР>КОМАНДНЫЙ ТУРНИР ПРОГНОЗИСТОВ ( КТП ). ФОРУМ
TARAS12345 20:01 01.07.2026
18 з 65 не поставили, хоча мали дні, а не години для прогнозу, і мали досвід, що сайт може вирубатись будь-коли.
47 чоловік витратили час, напрягали мозги в таку спеку, ведучі виставляли матчі на скрипт - і де логіка щось удаляти?
Ответ
Sava 20:02 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от Bars Посмотреть сообщение
И где они нарушены?Кто не успел-тот опоздалВдумчиво опоздал...и впыхчиво.

А давайте вообще дедлайны отменим,и все довольны будут,у всех первое место.
Правила дедлайна...Но я их тоже не нарушал..Матч начинался в 20-00,а я с шести утра ждал пока сделают сайт..Но его,к сожалению,не сделали к 20-00.Получается я правил не нарушал,а у меня стоят три баранки ))
Ответ
Баянист 20:03 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от Sava Посмотреть сообщение
Совершенно верно..У КАЖДОГО по разному!!Зачем всех под одну гребенку.Каждый подстраивается под себя..под свое время..Мне удобнее в день матча ставить..Я специально для этого время выделяю.Я так понимаю,что Юра и придумал дедлайн,чтобы он всех уравнял..Одному удобно за месяц дать прогноз,кому то в день матча.НО НЕ ПОЗЖЕ ДЕДЛАЙНА.Не понимаю..в чем вопрос..Есть же правила.
Часто ми говоримо, сайт, як домашній, давно змагаємося,
без образ....

перше питання.....а скільки разів за останній час - сайт не працював, це хіба новина, навіть перед самим початком чемпіонату світу сайт здається як мінімум три дня не працював, а запрацював десь лише за 2 дня перед початком, чому я згадав, бо хотів був спрогнозувати..все зразу....але сайт не працював, а вже коли запрацював, то не мав можливості

давайте серйозно, це гра, і потрібно виходити із реалій, добре знаємо.........ось процитую слова Сави.......Це поперше.Але є ще й технмчне питання!Дай бог щоб форум робив,але якщо він зависне,як це часто буває.І буде тоді на Ігор ламати голову..хто ж як поставив.А так Юра покаже все і спокійно будо дивитись на то як проходить конкурс незважаючи на всяки форс мажори..

Тому , я так думаю не потрібно бути принциповим, використовуючи термінологію дедлайна....ось наприклад буде ліга чемпіонів, якщо бути принциповим, уявімо ситуацію...матчі починаються в 21.45...чи там 22.00....і за десять хвилин до початку матчу, до дедлайна сайт зависне...і що...тоді по принципу ...потрібно всі матчі удаляти...можна сказати...чекав.. а раптом хтось на розминці потягне мяз...і буде заміна....
Ответ
TARAS12345 20:05 01.07.2026
Я ще розумію коли 50 на 50 а тут про що спорити.
Ответ
Joker 20:07 01.07.2026
Цитата:
У нас "накануне" было сто раз так,что сайт начинал работать за два часа до начала матча..дедлайна после поломки..То есть он ломался..но не надолго..За час ..два его дедали..Сейчас была глобальная поломка,кто знал ,что она будет так долго длиться..
Т.є. ті "сто раз" тебе нічому не навчили? Ти чекав коли сайт крякне на два дні?
Ответ
Sava 20:09 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от TARAS12345 Посмотреть сообщение
18 з 65 не поставили, хоча мали дні, а не години для прогнозу, і мали досвід, що сайт може вирубатись будь-коли.
47 чоловік витратили час, напрягали мозги в таку спеку, ведучі виставляли матчі на скрипт - і де логіка щось удаляти?
Я теж мав досвід,Тарас.Але я й гадки не мав,шо поломка так затягнеться.Сайт дуже давно так надовго не ламався.Серед 18ти чоловік, може були й без досвіду поломки сайту,вони при чому?Правила пишуться не тільки для легенд нашого сайту,але й для новачків форуму..А хто їх пожаліє..Рознернуться,та підуть звідси.
Ответ
Баянист 20:11 01.07.2026
я завжди, по перше із поваги до сайту, до граючих на сайті, із поваги до партнерів по командах в яких граю.... і в євролізі, і в баскеті, і в міжконтинентальних кубкових турнірах стараюся ставити, в євролізі вже в вівторок чи середу, та нічого не поміняється, повірте, люба заміна гравця, тільки запутує... я із дитинства, це десятки років і в газетах, і в журналі футбол змагався, і в спортпрогнозах, звичайно в буках....
Ответ
Sava 20:12 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от Joker Посмотреть сообщение
Т.є. ті "сто раз" тебе нічому не навчили? Ти чекав коли сайт крякне на два дні?
А ти знав наперед шо так довго буде..Молодець.Скільки їх було..не пересчитати..але це форс мажор..таке рідко бувало,шоб так надоавго..
Ответ
Баянист 20:14 01.07.2026
Цитата:
Я теж мав досвід,Тарас.Але я й гадки не мав,шо поломка так затягнеться.Сайт дуже давно так надовго не ламався.
ще раз повторю... зараз сайт не працював два дні.......перед початком чемпіонату світу сайт не працював як мінімум три дні.....то хіба так давно сайт не ламався... буквально два тижня тому було....і як ти сам говорив, припускав..на сторінці опа європа....що є ймовірність поломки сайти
Ответ
Баянист 20:21 01.07.2026
не хотів вступати в суперечки, мені все одно, це лише гра,...... але потрібно мати повагу до всіх нас, всі ми знаємо ситуацію, теперішні реалії, і більшість стараються підтасуватися до цих реалій, навіть в жару 38 градусів, приділяв час щоб спрогнозувати
Ответ
Sava 20:26 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от Баянист Посмотреть сообщение
я завжди, по перше із поваги до сайту, до граючих на сайті, із поваги до партнерів по командах в яких граю.... і в євролізі, і в баскеті, і в міжконтинентальних кубкових турнірах стараюся ставити, в євролізі вже в вівторок чи середу, та нічого не поміняється, повірте, люба заміна гравця, тільки запутує... я із дитинства, це десятки років і в газетах, і в журналі футбол змагався, і в спортпрогнозах, звичайно в буках....
Добре..А чому ти тоді Нідерландам віддав перемогу..а вони 1=1 зіграли.Я гадаю тому що поспішив трохи..зате зробив все вчасно..Може так і треба,Ігор.Нехай Юра вирішує.Я свою думку висказав ,хоча й не менш за тебе поважаю сайт, граючих на сайті,партнерів по командах в яких граю.
СЕНЕГАЛ.ГОЛ!!.
Ответ
TARAS12345 20:29 01.07.2026
Цитата:
Я теж мав досвід,Тарас.Але я й гадки не мав,шо поломка так затягнеться.Сайт дуже давно так надовго не ламався.Серед 18ти чоловік, може були й без досвіду поломки сайту,вони при чому?Правила пишуться не тільки для легенд нашого сайту,але й для новачків форуму..А хто їх пожаліє..Рознернуться,та підуть звідси.
А хто пожаліє 47 ?
А ведучих які просто відмовляться вести турніри?
Відкиньте емоції-є просто неспівмірні цифри.
Опа Сенегал попереду-Африка зновк рулить у дебюті
Ответ
хмырь 20:30 01.07.2026
Притча.

Собрались как-то Айсман, хмырь, Барс, Джокер, Лиомарт и Сава на самолете полететь в Бразилию. Отпуск взяли у начальника Юрия.
Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт пришли на стойку регистрации за три часа до вылета, отстояли в очереди, за 1.5 часа до вылета спокойно зарегистрировались, сдали багаж, получили посадочные. А Сава решил поступить как ему удобно и пришел на регистрацию за 10 минут до вылета. А тут сбой компьютера, пока суть да дело, пока перезапустили, пока подгрузили, в общем не успел Сава ни багаж оформить, ни регистрацию пройти, просрочил дедлайн.
И погрузились на рейс Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт, сели к иллюминаторам и стали махать ручками Саве, грустно стоявшему у большого окна аэропорта. Улетел самолет без Савы.
И вот загорают парни на пляжах Рио де Жанейро, попивают пина-коладу и прочие б-52, смотрят футбол на Маракане под гул фанатов. А Сава грустный, но гордый тем что он поступил как только ему хотелось, копает репку на огороде, попивая огуречный рассол.

Конец.

А вот и не конец, то присказка была.

Сообщает Сава начальнику что ущемлен мол в правах, гадкий форс-мажор только на нем отразился, а не на этих, отдыхающих на Копакабане. Юрий звонит в Рио и сообщает: "Э нет ребята, вертайтеся взад. Сава то не улетел отдыхать и вам сталобыть отдых противопоказан."

Вот и сказке конец, теперь всё.

P.S. «Все персонажи, имена и события вымышлены, любые совпадения с реальными людьми (живыми или мертвыми) случайны»
Ответ
Баянист 20:35 01.07.2026
Цитата:
Добре..А чому ти тоді Нідерландам віддав перемогу..а вони 1=1 зіграли.Я гадаю тому що поспішив трохи..зате зробив все вчасно.
Ні, я не поспішив, я так і думав, навіть в опа європа я ставив прохід Нідерландів, можеш перевірити.....все таки хотілося вірити що хоч щось Нідерланди покажуть, та й , якби потрібно було ставити на основний час, можливо б також поставив 1-1, але виходячи із того що ми ставимо із додатковим часом, думав що дожмуть
Ответ
Sava 20:36 01.07.2026
Цитата:
ще раз повторю... зараз сайт не працював два дні.......перед початком чемпіонату світу сайт не працював як мінімум три дні.....то хіба так давно сайт не ламався... буквально два тижня тому було....і як ти сам говорив, припускав..на сторінці опа європа....що є ймовірність поломки сайти
Отож..наврочив получається ))
Добре,проїхали!Останнє слово за Юрою!
Як скаже - так буде прийму будь-яке його рішення!
Ответ
Bars 20:43 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от хмырь Посмотреть сообщение
Юрий звонит в Рио и сообщает: "Э нет ребята, вертайтеся взад. Сава то не улетел отдыхать и вам сталобыть отдых противопоказан."
А они Юре хором в ответ-лососьнитунца)))
Ответ
TARAS12345 20:44 01.07.2026
Цитата:
потрібно було ставити на основний час, можливо б також поставив 1-1, але виходячи із того що ми ставимо із додатковим часом,
Через ту спеку навіть забув
Ответ
Элис 20:48 01.07.2026
Не мне тут, конечно, надо высказываться, поскольку я футболист никакой. И даже пришлось пропустить несколько прогнозов на жаль, когда сайт как раз работал.
Но здесь считаю, что надо смотреть по большинству. Не хочу никого обидеть, но права у всех равные. Поэтому если большинство поставило прогнозы, то нельзя отменять эти матчи.
И наоборот. Только такое решение будет самым справедливым на мой взгляд.
Ответ
Sava 20:49 01.07.2026
Цитата:
Сообщение от хмырь Посмотреть сообщение
Притча.

Собрались как-то Айсман, хмырь, Барс, Джокер, Лиомарт и Сава на самолете полететь в Бразилию. Отпуск взяли у начальника Юрия.
Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт пришли на стойку регистрации за три часа до вылета, отстояли в очереди, за 1.5 часа до вылета спокойно зарегистрировались, сдали багаж, получили посадочные. А Сава решил поступить как ему удобно и пришел на регистрацию за 10 минут до вылета. А тут сбой компьютера, пока суть да дело, пока перезапустили, пока подгрузили, в общем не успел Сава ни багаж оформить, ни регистрацию пройти, просрочил дедлайн.
И погрузились на рейс Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт, сели к иллюминаторам и стали махать ручками Саве, грустно стоявшему у большого окна аэропорта. Улетел самолет без Савы.
И вот загорают парни на пляжах Рио де Жанейро, попивают пина-коладу и прочие б-52, смотрят футбол на Маракане под гул фанатов. А Сава грустный, но гордый тем что он поступил как только ему хотелось, копает репку на огороде, попивая огуречный рассол.

Конец.

А вот и не конец, то присказка была.

Сообщает Сава начальнику что ущемлен мол в правах, гадкий форс-мажор только на нем отразился, а не на этих, отдыхающих на Копакабане. Юрий звонит в Рио и сообщает: "Э нет ребята, вертайтеся взад. Сава то не улетел отдыхать и вам сталобыть отдых противопоказан."

Вот и сказке конец, теперь всё.

P.S. «Все персонажи, имена и события вымышлены, любые совпадения с реальными людьми (живыми или мертвыми) случайны»
Браво,Хмырь.Противопоставил меня всем!!Сделал меня врагом сайта ))
Но я почему то не обижаюсь..Я просто высказал свое мнение.Да и обжаться то не на что.Подумаешь..три матча пропустил,9 очков не добрал.Только есть уточнение к твоей притче.На регистрацию я пришел за 14 чвсов до отлета..Но рейс все отменяли и отменяли..Билеты были на 20-00..А на часах было и 8-00 и 9-00..а рейс все отменяли..И 20-00 давно прошло..а рейса все не было..Какие то поломки были..На следующий день самолет таки дали..да только Савы уже не было в Аэропорту..
Ответ
TARAS12345 20:58 01.07.2026
Якщо є можливість щось зробити, не відкладай на завтра-воно може не настати- часи такі
Ответ
Первая ... 3 4 5 6 7  ... Последняя
Показать еще комментарии
Ответ Up