|
Пане Joker ..А це важливо яка медаль висітиме під аватаром..буде другий колір.. ну хто буде придивлятися..Наш турнір швидкоплинний..закінчиться і всі про нього забудуть..залишуся тільки медалі.Важливо,що ви завоювали медаль..
|
|
Перестрелка Айс тайм - Казаки 26-18, итог: Казаки - бронза.
Финал Айс тайм - Форвард 26-9, итог: Айс тайм - золото, Форвард - серебро. Другой вопрос что этого нет в правилах, но так было бы справедливое. |

|
Финал Айс тайм - Форвард 26-9, итог: Айс тайм - золото, Форвард - серебро. Другой вопрос что этого нет в правилах, но так было бы справедливое. |

![]() Сейчас Казаки подключатся - как так ?? Уже бронза ?? А завтра вообще без медалей ??? Эй вы там, наверху ?? Харэ дурью маятьсЯ !!!!! Казаки, ау, где вы ??? Че спите ?? Медаль на ходу подрезают , супостаты !!!!! |
Я добре пам'ятаю, як ти ще на початку попередив, що буде у випадку нічиєї - проходять обидві команди. Ніхто не заперечував, тому все правильно. Але коли у твоєї команди на рівному місці намагаються відібрати куски більш дорогоцінного металу, тут ми вже мовчать не в силі.
![]() Сейчас Казаки подключатся - как так ?? Уже бронза ?? А завтра вообще без медалей ??? Эй вы там, наверху ?? Харэ дурью маятьсЯ !!!!! Казаки, ау, где вы ??? Че спите ?? Медаль на ходу подрезают , супостаты !!!!! |

|
Пане Сава, для моєї команди важлива справедливість. І це
принципова позиція. Якщо Вам ні, то можете грати просто за "дякую", навіть якщо займете 1 місце. |
|
Вопрос : а какую роль я исполнял в этом третейском суде ??
Роль шептуна ????? |

|
Финал Айс тайм - Форвард 26-9, итог: Айс тайм - золото, Форвард - серебро. |