2. Считать и основное , и дополнительное время. Пенальти игнорировать. То есть сохраняется выбор: победа - ничья - поражение
Причем в этом варианте предлагалось давать еще +1 балл за угаданное основное/дополнительное время, то бишь ставить прогноз в таком формате:
Дрова - Носороги 1:0 (основное) или
Дрова - Носороги 1:0 (дополнительное)
Причем в этом варианте предлагалось давать еще +1 балл за угаданное основное/дополнительное время, то бишь ставить прогноз в таком формате:
Дрова - Носороги 1:0 (основное) или
Дрова - Носороги 1:0 (дополнительное)
я помню , что было такое предложение. Но это по-моему уже немного от фэнтази. я уже не говорю , что внесёт лишнюю путаницу при подсчёте. Всё же вручную.
На мой взгляд , вариант 1 из моего списка тоже можно бы исключить. Поскольку здесь овертайм играется не до золотого гола , а полноценные 30 минут и голов может быть скока хошь. Вспомни недавние Реал - Атлетико 1 - 1 и в доп. 4 - 1
Я писав що можна давати один додатковий бал за то що учасник вгадає хто пройде в наступну стадію, навіть коли ставить на нічию то він просто має право назвати команду яка пройде далі, а щоб неперевантажувати тих хто буде підрахохувати і небуло багато писанини, то можно наприклад ставити на нічийку так:
1/8 Франція-Уругвай *1-1
зірочка означає що в наступну стадію пройдуть французи.
ну знаю, чи хтось пропонував таке, бо не читав попередні правила про плейофф, але можна зробити таке:
ставити наприклад 1-1 (2-1) або 2-2 (2-3)
тобто це буде означати, що ти ставиш на нічию в основний час, а дальше на перемогу команди де в дужках вказано на яку іменно сторону
нарахування балів за нічию:
+2 - за точно вгаданий рахунок (+1 за правильно вгаданого переможця)
+1 - за любу нічию крім правильного рахунку (+1 за правильно вгаданого переможця)
Кидаю ще свій комент написаний в травні:
В мене виникла ідея, можна давати один додатковий бал, коли вгадав яка команда пройде в наступну стадію в плей-офф.
Наприклад:
Іван ставить в матчі 1/8 Бразилія-Іспанія 2-0 і вгадує вірно матч, то в додачу до 4 балів отримує 1додат бал,а Коля ставить 1-0, то він до свого одного заробленого бала додає ше один і получає 2 бали.
А в іншому матчі Колумбія-Італія, Петя ставить 1-1 + прохід Італії, а Італія перемагає 1-0, то Петя в такому випадку получає 1бал за прохід в наступну стадію Італії.
Саша в матчі Англія-Японія ставить 1-1 + прохід Англії, матч закінчується з рахунком 1-1 в осн час,і проходом Японії в наступну стадію в екстра-таймі. То Саша в такому випадку отримує 4 бали.
Я пропоную додати в правила такий пункт, що коли робиться прогноз на нічию, то тому учаснику давати можливість вибрати команду яка пройде дальше в наступну стадію.
yuravlas, Альбина мне написала ВК,что играет,Иж играет,Дрюля,Цвиллинг,и Дохтур Ливси,а также Vivi и Скаут самыми первыми подтвердили.Их можно смело заносить.Остальные же,думаю,определятся после опубликования окончательных правил.Точно знаю,что так поступает Лёлик Рус,например.
yuravlas, Я думаю,что Витин с полосатиком вариант можно включать в голосование? Думаю,что много желающих ставить доп.времени все-равно не будет.Тебе не будет в напряг?
Юра. Я это конечно осилил бы. Только у меня немного другое предложение.
Обычно заявки на игру поступают до самого начала турнира. Многие сюда сейчас просто не заходят. Почему бы не провести это голосование , когда будет полный кворум. У нас же будет больше двух недель груповухи.