Тільки що послухав Вацка, який розказав дві такі інформації, Німеччина дуже зациклена на статистиці, і вони порахували що на ось на цей момент, коли Німеччина заняла 1 місце в группі, для них існує 13 варіантів суперника в 1.16 для Німеччини.
Інша інформація, що якась там програма порахувала , правда невідомо, чи то на початок турніру, чи також на сьогоднішній момент, що існує 495 комбінацій виходу збірних із 3 місць
Скажу ще від себе, якась фігня получається із тим ФІФА, якщо слідувати так сказати по навігації, чи по їхніх інструкціях по визначенню суперників із 3 місць, якщо строго дотримуватись так як вони вказують у цій схемі по визначенню суперників, то в мене наприклад получилось так , що для однієї із збірних просто не немає суперника, ось така фігня получається ........
Скажу ще від себе, якась фігня получається із тим ФІФА, якщо слідувати так сказати по навігації, чи по їхніх інструкціях по визначенню суперників із 3 місць, якщо строго дотримуватись так як вони вказують у цій схемі по визначенню суперників, то в мене наприклад получилось так , що для однієї із збірних просто не немає суперника, ось така фігня получається ........
Совершенно верно. Я сейчас составляю и две сборные минимум не помещаются в из рамки.