Tajger, У нас занадто щільний графік змагань. Спортсмени не витримують і починають пити прямо під час гонки. Можливо потрібно зробити паузу? Десь так на тижні три.
Шкода, що ефект тренувань у горах тримався не довго... Чи це навпаки Дестье і так довго тримався, що почав розпивати просто на трасі лише на 5му етапі?
Шкода, що ефект тренувань у горах тримався не довго...
а, ниче... Дестье опять на эти выходные отправляется в путешествие набираться опыта
Цитата:
Сообщение от Волинянка
що почав розпивати просто на трасі лише на 5му етапі
неее, это от везения - прямо перед самыми стартом попал под дождь, потом под мокрый снег , на остановке тупил конкретно минут 20 (пропустил аж две своих маршрутки пока выбирал лыжи) почти опоздал на встречу по дороге забыл винтовку, вернулся и...все так сложилось сегодня, шо слегка отпраздновать такой везучий день оказалось необходимостью!
Tajger, А в мене як завжди розбіжність в розрахунках. За моїми даними Артем добирався до фінішу на 3 сек довше. Хоча, хочеться вірити, що це я щось не так порахувала.
Після першої стрільби у мене все сходиться. Після 2 кола у мене час 16:34, після 2ї стрільби 17.46. На фініші 25:29.
Tajger, А в мене як завжди розбіжність в розрахунках. За моїми даними Артем добирався до фінішу на 3 сек довше. Хоча, хочеться вірити, що це я щось не так порахувала.
Після першої стрільби у мене все сходиться. Після 2 кола у мене час 16:34, після 2ї стрільби 17.46. На фініші 25:29.
Завтра перевірю, бо через 5 годин вже потрібно підніматись, а я ще не лягав))
Ще 3 этапа і зробимо відпочинок на два місяца, а наразі в п'ятницю-суботу - масстарт, в неділю - спринт 6-го етапа!))
Ну і ладно) Ми й самі собі з Артемом відпочинок зробимо, якщо вже дуже захочемо. Тільки хто ж тоді буде набридати вам постійними пошуками помилок в розрахунках?
Какой-то странный стрёмновастый этап опять у Цветкова. После третьего этапа нас замкнуло и переклинило. Или так: где пьянка, там и Макс Эхх, из трезвенника вышло чёрти что Срочно к наркологу теперь