Ну дивись. Назавтра набираеш собі з гравців Ростова, Андерлехта, Монако і Фенербахче. Кома має бути з 8-ми гравців: 1 варотнік + 2 заха + 2 полузаха + 1 форвард + 2 гравця будь-якого амплуа крім варотніка.
Поняу?))
та я то пойняу, но потім можна їх міняти, коли будуть стартові склади?
polosatik, у мене наприклад сьогодні півкоманди складають гравці Карабаху. Але це не тому, шо я нєкіслий спєц по азербайджанському футболу, а тому шо я знав їх стартовий склад ше до дедлайну
Це внутрішні пєчєнькі, які заробляєш, коли добре граєш і посідаєш високі місця.. Доречі, щоби взяти участь у тому турнірі, який я виграв, тре було вложити 10 таких пєчєньок як ігровий взнос. Далеко не у всіх така кількість пєчєньок була, а може хтось із куркулів і зажав.. Тому тут було мало учасників - всього 95, і шансів виграти звичайно шо теж більше ніж коли грає 500, 700 або тисяча фізруків
Це внутрішні пєчєнькі, які заробляєш, коли добре граєш і посідаєш високі місця.. Доречі, щоби взяти участь у тому турнірі, який я виграв, тре було вложити 10 таких пєчєньок як ігровий взнос. Далеко не у всіх така кількість пєчєньок була, а може хтось із куркулів і зажав.. Тому тут було мало учасників - всього 95, і шансів виграти звичайно шо теж більше ніж коли грає 500, 700 або тисяча фізруків
ну да, я так і поняв, бо на Бра А тре дати 1К, але я не дав, бо то грати не буду, там хз шо за призові навіть))) якіс 25% але чого...