Велике прохання повідомити перед початком турніру (учасників буде багато, можна не переживати)
Андрію , я розумію , що кожен би не проти щось виграти , але ж потрібно враховувати , що ЮКК не Білл Гейтс і на всі турніри просто не може напастись призів.) А ще ж потрібноі програмістам платити. Тому на щось особливе не варт розраховувати. Я і ще дехто на деякі свої турніри установлюють і виплачують свої призи. Але ж я також звичайний пенсіонер.
Щоб були гарні призи , потрібно в цьому випадку зробити платним вхід на ігри, але це не всім по кишені. Тому в багатьох турнірах призи у нас віртуальні - кубки , персні , грамоти в профіль. Є комерційний відділ і там гравці щось скидаються і грають. Я туди не заходжу , тому точніше шукайте самі.
У меня вопрос к одноклубникам(а именно команде "Экстремалы").Никто из вас не берет самоотвод по болезни либо по другим уважительным причинам?Ежели таковых не найдется прошу записать команду "Экстремалы" в составе игравшем в групповой части Турнира.Напоминаю состав команды:
Осталась всего неделя до старта матчей плэй-офф в Еврокубках.
Сдаётся мне поздновато начали в этом году. У нас во половина команды Галактикос испарилась в неизвестном направлении. А по оставшимся неясно вообще ничего пока и нам может не хватить времени на выяснение ситуации. Да и у других команд пока не всё гладко.
ой! как давно это было, что уже и забыла
"Тяряптюхи" - состав был:
Proshka
polosatik
digor
Gen4o
Белла-Л
Прошу всех отписать - остаемся в таком же составе? или ...
Все известные матчи на скрипте выставлены. Только в матчах ЛЕ ещё не скорректировано время и все матчи стоят на 20-00. Буду править по ходу турнира.
Можете начинать прогнозить . Удачи.
Андрію , я розумію , що кожен би не проти щось виграти , але ж потрібно враховувати , що ЮКК не Білл Гейтс і на всі турніри просто не може напастись призів.) А ще ж потрібноі програмістам платити. Тому на щось особливе не варт розраховувати. Я і ще дехто на деякі свої турніри установлюють і виплачують свої призи. Але ж я також звичайний пенсіонер.
Щоб були гарні призи , потрібно в цьому випадку зробити платним вхід на ігри, але це не всім по кишені. Тому в багатьох турнірах призи у нас віртуальні - кубки , персні , грамоти в профіль. Є комерційний відділ і там гравці щось скидаються і грають. Я туди не заходжу , тому точніше шукайте самі.