Ти вже вдруге в цій темі викладаєш свої прогнози на ГП. Хочеш щоб вже всі помітили, що тобі підсуджують і у тебе на першій стрільбі не один, а три промахи і Дестье має бути біля мого Артема.
Я пробувала тримати себе в руках і нічого не провіряти, навіть результат Прими не звіряла. А ті помилки в розрахунках чомусь самі мені в очі кидаються. Я не хотіла, чесно...
Вот кто-то и договорился))Спасибо Юля, как будто заслепилоИсправлю после второй стрельбы!
Волинянка, да! у Дестье три промаха, а где написано шо один? только секунды отставания вижу. Може габариты прошли
Та вони пройшли б. Та навіщо ти двічі своїми табличками хвалилася. Я ж і першого разу ледве втрималась, щоб це не зауважити. А то з одного боку і на хороший результат Сімона в гонці ставила, а з іншого Артему там в кінці пелотону сумно без твого Дестье.
Что же, эта хрень ексель мне все больше нравится, сегодня разобрался, как форматировать и теперь ненадо набирать инициалы биатлониста девять раз за гонку, только изменяй отставания, а дальше ексель сам расставит биатлетов по местам.
В ближайшие время все рейтинги и статистика перейдут на табличный вид, что думаю будет только на пользу турниру!
Tajger, Волинянка, так мой прогноз в основной темке есть, просто я не подозрительная, и ничего подозрительного в результатах не заметила
или зачем вообще прогноз сделала
Відстрілитись, то він відстріляється, але штрафних кругів за промахи теж ніхто не відміняв. Прима це не Дестье, це Симон без тренера може непогані результати показувати, а Артем без мене ніяк. І так дивуюсь як до ГП зумів відібратися