Це ти так напевно кажеш, бо у тебе все вірно пораховано. А якщо я скажу, що вам у команду забагато нарахували, бо у Прошки теж 5 замість 3ох очок стоїть?)
а в мене сьогодні (краще сказати вчора) другий результат, я навіть таке від себе не очікувала .
Після провального першого туру, я уже думала, що баскетбол це не мій вид спорту .
та подумаешь, "плюс -минус" туда-сюда , в этом же весь смысл
Я теж так подумала. Хоч ми і так командою лідерство втратили, так ще й -4 очка буде. Та якщо пощастить, то за ці всі перерахунки, мене можливо з команди і не виженуть)
Хоч ми і так командою лідерство втратили, так ще й -4 очка буде
Ваш "Квартет" на 1-м
А мне очень нравиться система начисления баллов! На данном этапе лидерство очень прозрачное, разница по очкам небольшая, еще играть и играть
Если честно, даже не представляю, как это взять и с команды "виженуть"? как по мне, такое невозможно! только если участник совсем на все "забил" и перестал ставить прогнозы, просто заменить на другого.
Ваш "Квартет" на 1-м
А мне очень нравиться система начисления баллов! На данном этапе лидерство очень прозрачное, разница по очкам небольшая, еще играть и играть
Если честно, даже не представляю, как это взять и с команды "виженуть"? как по мне, такое невозможно! только если участник совсем на все "забил" и перестал ставить прогнозы, просто заменить на другого.
Ого! А після перерахунку ми навпаки повернули собі своє лідерство. Це трохи несподівано. . А щодо того що виженуть, це ж був жарт. Та й напевно нелогічно було б з їхнього боку виганяти лідера індивідуального заліку. Хоча, моя позиція це несподіване і тимчасове явище.
Я постараюсь більше так не робити. Хоча в мене мабуть не вийде. Ну дуже я люблю все перераховувати)
На оборот, надо проверять все и находить любые неточности, за что тебе спасибо.
Ведь мы играем практически с колес, программа только пишется и в отличии от футбола, хоккея, очень сложная.
За это я уже получил втык от угадайте "кого".
С цветовой гаммой в рейтингах, я думаю все разберутся. Условно золото 13-16 очков, серебро 10-12, бронза 7-9 и от 0 до 6 очков без цвета.
Пока 14 очков отхватил только один игрок And1713 [Королі футбола]. Как видим не все так просто.
До начала остальных матчей 2 тура осталось 3,5 часа. Есть народ не сделавший свои прогнозы.
Yaguar! У меня не выставляются прогнозы на две игры, возможно по причине переезда сайта. Поэтому сообщаю прознозы здесь
Галатасарай*- : -*Црвена Звезда 72-74
Yaguar! У меня не выставляются прогнозы на две игры, возможно по причине переезда сайта. Поэтому сообщаю прознозы здесь
Галатасарай*- : -*Црвена Звезда 72-74