Бревноленко срок отбывает, такое счастье мне ни к чему
Всё-таки помощники шота успели шепнуть на ухо толковое...
Цитата:
Сообщение от Proshka
опять завидуешь? Ну, ниче-ниче, это пройдет )))
Мені завідовать Заратуштра не разрішає)) Просто ти ще не розумієш, шо ти втратила, коли не обрала мене своїм помічником: я би навчив тебе пити калганівку прямо з горла, вирізати ножем троянди з картоплі, подарував би свої троха поношені, але зато олюблені мешти "Діадора"
Всё-таки помощники шота успели шепнуть на ухо толковое...
все таки, я очень способная ученица...
Цитата:
Сообщение от Юха Мието
завідовать Заратуштра не разрішає))
...покинул он свою родину и озеро своей родины и пошел в горы. Здесь наслаждался он своим духом... Юха, це просто ти ще не розумієш, дівчинки приймають допомогу розумних і сміливих із задоволенням
безумовно, я теж просить вмію, але ...
добре, подумаю... може пити калганівку прямо з горла, це прикольно
та вона ще у студенські роки Абсолют літрами фігачила і без закусі,а ти з якоюсь калганівкою)))
В 90-ті ми всі фігачили без закусі... але, друже, проведу спешєлі фо ю невеличкий лікбез ----> "абсолют" - пишеться з маленької літери, бо то бодяжне ширпатрєбне пойло, "Калганівка" - пишеться з літери великої, бо то є кожного разу неповторний і вишуканий смак. Поняу?))
Смотрю ЦСКА-Зенит. Комментатор говорит возраст Слуцкого. Я реально прифигел. Он старше меня всего на 4.. даже чуток меньше чем на 4 года.. А я, глядя на него, предположил бы, что он старше меня лет на 10-15))))
У Сирьожи Реброва тоже вредная, а он огурцом, как пацан))
Вот тоже слегка подофигела, когда Сирьожу по телику в этом году увидела в конце 90-х мы случайно в аэропорту Борисполь "Динамо" встретили. А мы почти ровесники, Шева, Ребров, Шовковский, Каха, Гусь и... для меня все они мальчишки 22-24 лет и тут такая неожиданность - как повзрослели! а я ... как будто и нет