Цитата:
Сообщение от Sava
Совершенно верно..У КАЖДОГО по разному!!Зачем всех под одну гребенку.Каждый подстраивается под себя..под свое время..Мне удобнее в день матча ставить..Я специально для этого время выделяю.Я так понимаю,что Юра и придумал дедлайн,чтобы он всех уравнял..Одному удобно за месяц дать прогноз,кому то в день матча.НО НЕ ПОЗЖЕ ДЕДЛАЙНА.Не понимаю..в чем вопрос..Есть же правила.
|
Часто ми говоримо, сайт, як домашній, давно змагаємося,
без образ....
перше питання.....а скільки разів за останній час - сайт не працював, це хіба новина, навіть перед самим початком чемпіонату світу сайт здається як мінімум три дня не працював, а запрацював десь лише за 2 дня перед початком, чому я згадав, бо хотів був спрогнозувати..все зразу....але сайт не працював, а вже коли запрацював, то не мав можливості
давайте серйозно, це гра, і потрібно виходити із реалій, добре знаємо.........ось процитую слова Сави.......Це поперше.Але є ще й технмчне питання!Дай бог щоб форум робив,але якщо він зависне,як це часто буває.І буде тоді на Ігор ламати голову..хто ж як поставив.А так Юра покаже все і спокійно будо дивитись на то як проходить конкурс незважаючи на всяки форс мажори..
Тому , я так думаю не потрібно бути принциповим, використовуючи термінологію дедлайна....ось наприклад буде ліга чемпіонів, якщо бути принциповим, уявімо ситуацію...матчі починаються в 21.45...чи там 22.00....і за десять хвилин до початку матчу, до дедлайна сайт зависне...і що...тоді по принципу ...потрібно всі матчі удаляти...можна сказати...чекав.. а раптом хтось на розминці потягне мяз...і буде заміна....