Показать сообщение отдельно
Непрочитано 01.07.2026, 20:03   #83
Баянист
Чемпион

Баянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордитьсяБаянист за этого человека можно гордиться

Цитата:
Сообщение от Sava Посмотреть сообщение
Совершенно верно..У КАЖДОГО по разному!!Зачем всех под одну гребенку.Каждый подстраивается под себя..под свое время..Мне удобнее в день матча ставить..Я специально для этого время выделяю.Я так понимаю,что Юра и придумал дедлайн,чтобы он всех уравнял..Одному удобно за месяц дать прогноз,кому то в день матча.НО НЕ ПОЗЖЕ ДЕДЛАЙНА.Не понимаю..в чем вопрос..Есть же правила.
Часто ми говоримо, сайт, як домашній, давно змагаємося,
без образ....

перше питання.....а скільки разів за останній час - сайт не працював, це хіба новина, навіть перед самим початком чемпіонату світу сайт здається як мінімум три дня не працював, а запрацював десь лише за 2 дня перед початком, чому я згадав, бо хотів був спрогнозувати..все зразу....але сайт не працював, а вже коли запрацював, то не мав можливості

давайте серйозно, це гра, і потрібно виходити із реалій, добре знаємо.........ось процитую слова Сави.......Це поперше.Але є ще й технмчне питання!Дай бог щоб форум робив,але якщо він зависне,як це часто буває.І буде тоді на Ігор ламати голову..хто ж як поставив.А так Юра покаже все і спокійно будо дивитись на то як проходить конкурс незважаючи на всяки форс мажори..

Тому , я так думаю не потрібно бути принциповим, використовуючи термінологію дедлайна....ось наприклад буде ліга чемпіонів, якщо бути принциповим, уявімо ситуацію...матчі починаються в 21.45...чи там 22.00....і за десять хвилин до початку матчу, до дедлайна сайт зависне...і що...тоді по принципу ...потрібно всі матчі удаляти...можна сказати...чекав.. а раптом хтось на розминці потягне мяз...і буде заміна....
Баянист вне форума   Цитата
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: