Цитата:
Сообщение от Юкк
А я хочу поздравить Наталью. Она дала славный бой не кому нибудь,а Баянисту! Теперь желаю победы Баянисту,чтобы я мог потом написать,что Наталья проиграла победителю турнира. И вылетела не абы с кем,а в славной компании с Джокером и Пашей. Совсем не обидно
|
Хочу подякувати Наталію за цікаву гру, пожати руку, багато чого вартує вибір Наталії на індивідуальну гонку серед чоловіків, зізнаюсь чесно, було здивування коли побачив там румуна Шамаєва, тут на Олімпіаді де багато гонок, якось страшновато було залучати Шамаєва , а тут де лишше дві гонки , а третя естафета, і залучати Шамаєва , зрозуміло що він хороший стрілок, на Олімпіаді де в гонці участвувало із-за квот від країни, набагато менше сильний біатлоністів він заняв лише 70 місце, ну так інколи він вистрілює у вигляді 26, 27 місця, ну так був навіть 18 у Чехії, але , коли є можливість залучити в прогнози на багато кваліфікованіших біатлоністів,ризикнути і вибрати Шамаєва, це багато вартує, і він виправдав ризик, виступивши краще за суперБота), після цієї гонки, зізнаюсь суперництво настільки стало цікавим, і такі суперництва запамятовуються надовго, я часто згадую кубок здається сезону 2015-2016, де у півфіналі змагався із Денисом, і лише так званий, це так Денис назвав, ефект Віндіча допоміг перевернути гру і вийти у фінал, і в подальшому здобути трофей