Показать сообщение отдельно
Непрочитано 02.12.2025, 17:21   #28
Sava
Легенда

Sava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспоримаSava репутация неоспорима

Влади́мир Фёдорович Мунтя́н (укр. Володимир Федорович Мунтян; 14 сентября 1946, Котовск, Одесская область — 1 декабря 2025, Киев)

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відреагував на звістку про смерть легендарного футболіста і тренера київського «Динамо» Володимира Мунтяна.

«Остання наша розмова була після матчу з Ісландією…

Володимир Федорович Мунтян зателефонував і привітав з виходом у плей-оф. Він уже був у важкому стані, але все одно знайшов сили підтримати – так, як умів лише він.

Ми домовилися, що скоро обов’язково зустрінемось… Не встигли... Дуже боляче від цієї втрати…

Для всіх нас він був легендою. Але для мене – ще й учителем, наставником і кумиром. Під його керівництвом я грав в олімпійській збірній. Потім вже свої перші тренерські кроки робив теж під його керівництвом – в молодіжці «Динамо». Володимир Федорович завжди знав, як підтримати, що сказати, як додати впевненості так, як мало хто вмів.

Я вдячний долі, що мав честь знати його і вчитися у нього! Втрата таких людей ранить. Але його уроки, його ставлення до футболу й до людей – залишаться зі мною назавжди.

Дякую за все, Володимире Федоровичу! Вічна пам’ять...» – написав Ребров на своїй сторінці в мережі Instagram.