Показать сообщение отдельно
Непрочитано 01.12.2025, 13:58   #37
Юкк
Администратор

Записей в блоге: 1
Юкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспорима

Ворончук Евгений

2 Sergey Ko
Я, конечно, не ИИ, но тоже могу сказать, что мы будем бороться за сохранение квот. Мы только за них и боремся уже сколько лет.

Sergey Ko (Київ)

Ворончук Евгений
Я в курсе...просто многие еще чего-то ждут....вкатки какие-то...
Мы как-то в начале одного из сезонов криком кричали про жопу после первого этапа....нас было немного....итог был печален..

Arsenij (Кропивницький)

Наша друга основна ціль після Олімпіади зберегти квоту. Серйозно)))??? По відчуттям, не влазячи у статистику, найгірший початок сезону за останнє десятиліття, як мінімум, на жаль...

Erik_

2 phanтом
Може причина в тому шо в Анастасії Олегівною завжди індивідуальні плани підготовки та все таке, з основною збірною не тренуюсь буду краще з татом він краше знає що краще, потім ще щось ще щось а результату немає ніякого останніх років 4-5 як мінімум. Але як завжди будуть виноваті всі навколо але ніколи не Настя.

Морфей

Зоца у відставку. Ні ходу ні стрільби. Що з Петренко яка на молодіжному рівні конкурувала з Шевальє і Кнотен. Що з нею сталося? Зоц Говорив це нова Дальмаєр

==============================================
О! И сразу пошли угрозы от админресурса

Victoria_R (Полтава)

2 предводитель каманчей
можна було просто списати за безперспективністю
Хочете отримати бан?
Давайте не забувати, що мова іде про людей, а не про товар, який можна "списати".
Поки що просто цей Ваш коментар видалено. Але я Вас попередила.

=========================================

А вот это хороший комментарий. Я не помню за последние лет 10,чтобы кто-то добровольно уходил в отставку у нас. Держатся за кресла до последнего. А совесть? А что это такое,да Сергей Станиславович и компании из разных видов спорта?

bejlo2017 (Виноградів о. Закарпатська)

35 Victoria_R
Я завжди підтримую спортсменів, підтримував Настю коли її хейтили, але... Звільнили тренера київського Динамо, саме ЗВІЛЬНИЛИ, а потрібно було піти самостійно, не мучити себе, команду і болільників, і втрачати повагу. Не маю наміру когось повчати або щось радити, але вболівальники теж люди...
==================================

Ну и плавно переходим к комментарии самой Настеньки.

Erik_

Настя вже показала свій врівень, жаль що дівчині 30 років а ми і ще тримаємо на перспективу і на щось надіюсь. Замість того шоб випускати Дашу Чалик чи Лілію Стеблину які точно гірші не будуть. А можуть ще щось показати.
Надію Анастасія знову буде плакати як завжди що всі винуваті окрім неї самої.

===============================

А теперь комментарии Настеньки.

Перша гонка для Анастасії Меркушиної в Естерсунді склалась не надто вдало. Після виступу спортсменка прокоментувала свій виступ кореспонденту Суспільне: Спорт:

- Що сталося на першій стрільбі? Тому що друга стрільба стоячи була набагато краща. Що змінилося в порівнянні з пристрілкою?

- Ну, насправді, я ще не заспокоїлася. Я не знаю. Коли я стріляла, в цей момент, бачила, що, в принципі, все нормально. Мали би бути попадання, але, мабуть, через сніг або вітер збилася поправка. Мабуть, якісь інші зміни, світло або ще щось. І я не зорієнтувалася, або я лягла не так. Трошки мені важко зараз сказати, я маю поговорити з тренерами. Але, мабуть, все-таки якась помилка пов'язана з поправкою. Так, на жаль, дуже прикро, що так вийшло.

- Наскільки ось цей сніг зараз заважає? Ми Богдана Цимбала запитували після першого етапу. Каже, що, в принципі, було нормально. Зараз, наскільки він засипав трасу? Наскільки вона відмінна від тієї, що була напередодні?

- Ну, напередодні я не знаю, я не стартувала. Але, на пристрілці, звісно, цей сніг був трошки більш катючий. Але лижі сьогодні працювали дуже класно. Проблем з лижами не було. Так, він трошки додав таких зусиль на трасі. Але, в принципі, якогось серйозного… Ну, всі в рівних умовах. Тобто, немає такого, що перша, друга група, всі в рівних умовах. Тому, в цілому він не заважав.

- Зараз, ми так дивилися по часу, виходить, що за швидкістю 18-19-та серед учасниць. Це через погоду чи інша є причина?

- Ну, я ж кажу, умови для всіх однакові. Я останні два тижні була не в дуже хороших кондиціях, на жаль. Ось… ну, важко сказати. Змішані естафети, були досить серйозні склади команд. Я намагалася зробити свій максимум. Десь, можливо, я трошки побереглася до стрільби лежачи. Тому це також могло спричинити як проблеми на стрільбі, так і на трасі. Мабуть, треба було трошки пошвидше підходити.

- Осад після такого старту сезону є?

- Звичайно. Не хотілось би так стартувати. І буде дуже важко вибратися з цієї емоційної ями, повернутися на трасу. Але життя продовжується. Я сподіваюся, що буде тільки краще. Не буду казати цю фразу, про яку я думаю. Але ми будемо сподіватися на краще.

- Дякую дуже.
==================================

В этом интервью комментарии на ФБУ были старательно заблокированы. Дабы не дай Боже! Ну а я хочу спросить Настеньку о том,что ей уже 30 лет,а она до сих пор(по ее словам) не умеет ни поправку поправить когда нужно,ни лечь правильно.Да и вообще она ничего не знает. Вот ответ кандидата в Олимпийскую сборную. А я бы ещё спрсил,не кажется ли ей,что она уже столько лет занимает чужое место в сборной? Хотя при чем тут она? Это надо спрашивать сначала у папы,потом у Зоца и потом у Крулько. С которым носились так же как и с Шевченко на посту президента ФФУ. Результаты за окном что там,что тут.

Но закончим на мажорной ноте

tetyana (Львів)

Настя звісно підпсувала картину, та сподіватимемось що це найгірші гонки за сезон і все налагодиться. А загалом гонка цілком гідна тож побачимо що буде далі...

Последний раз редактировалось Юкк; 01.12.2025 в 14:05.
Юкк на форуме