Показать сообщение отдельно
Непрочитано 22.04.2021, 09:10   #535
Юкк
Администратор

Записей в блоге: 1
Юкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспоримаЮкк репутация неоспорима

Про рішення Меркушиної готуватися у загальній групі
"Радий, що Настя погодилися бути із командою. З Олегом [Меркушиним] це ще будемо вирішувати всі ці питання. Треба подивитися, як вона готувалася у минулому та позаминулому році. Ті сезони, що було до 2018 року, - знаю, Насті була в команді. Треба подивитися, як вона готувалася в останні сезони, однак ризикувати немає сенсу. Треба просто притримуватися тієї схеми, яка була, знайти якісь нові методики та підходи, що можна зробити краще. Це треба вирішувати із Олегом".

Чого очікує від співпраці сестер Семеренок та Григорія Шамрая
"100% - зможе підготувати їх до сезону. Дуже сильно поважаю Григорія, він один із найкращих тренерів, з якими я працював і яких знаю. З досвідом, енергією, розумінням. Упевнений, що дівчата з Григорієм зможуть та будуть тренуватися правильно. Ми будемо давати те, що їм потрібно. Упевнений, що Григорій поверне їх на високий рівень, який потрібен українській команди, ми дуже хочемо їх бачити у стані 3-річної давності. Вони сильно можуть допомогти команді на усіх стартах та в естафетах".
Юкк вне форума   Цитата
Пользователь сказал cпасибо: