Тема
:
Український футбол
Показать сообщение отдельно
Satyr
15:48 21.04.2021
Цитата:
Сообщение от
Баянист
Президент Ингульца не пострадал в летальном происшествии со взрывом гранаты
Олександр Поворознюк:
"Хочу заспокоїти всіх своїх прихильників і розчарувати недругів. Зі мною все добре. У порівнянні з тим, які поранення отримали мої друзі, зі мною все нормально"
- Що ви пам'ятаєте? Як стався вибух?
"Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький (засновник компанії "Центрнафтотрейд"), сказав: "Приїжджай до нас на базу". Я часто приїжджав туди. То в нарди пограємо, то посидимо поспілкуємося. Він подзвонив: "Приїжджай на 5 хвилин". Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидить і говорить"
"Я сів з лівого боку. Сиділи й говорили ні про що. Анекдоти розповідали, сміялися, посміхалися. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся - бойова граната. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе в кишеню собі. І вона вибухає"
"Далі мене накриває столом, падають ікони зі стін на мене. Мене присипало. Далі вже погано пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Як опинився на вулиці - не знаю. Потім викликав міліцію, швидку. Зайшов туди, а там взагалі - купи м'яса, рука валяється. Льову вивів, замотали йому голову. Чекали, коли приїхала поліція"
"Хочу заспокоїти всіх бойовиків. Зі мною все добре. Футбол був, є і буде. Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати. У нас буде все добре"
Ответ