Показать сообщение отдельно
Непрочитано 25.07.2014, 11:56   #1027
polosatik
Легенда

polosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспоримаpolosatik репутация неоспорима

Президент "Динамо" Ігор Суркіс украй емоційно відреагував на заяви представників екс-тренера киян Олега Блохіна про намір судитися з клубом за грошову компенсацію:

"Якщо у Блохіна є питання, і для їхнього вирішення він до мене жодного разу не звернувся, це його право, яке я поважаю. Відповідь буде адекватною Скільки він хоче, навіть не цікавився. Цим займаються мої юристи. Він же не життя моє хоче, а гроші. Скажу таке. Людина, яка не дала результату, опустило Динамо нижче, ніж команда коли-небудь була ... Я ж нічого не придумую. Третє і четверте місце - це його заслуги, і тепер вимагати з рідного, як він декларував, клубу компенсацію ... Отже, я поганий керівник, що не розгледів у ньому, ображати не буду, просто непорядної людини.

Мені просто цікаво, як відреагує громадськість. Наскільки я розумію, йому нічого не належить. Буде належати - отримає все до копійки. Але щоб довести це, йому доведеться пройти довгий і важкий шлях. Все одно на ньому буде пляма. І, запевняю вас , він нічого не доб'ється, а тільки замаже свою і так зіпсовану репутацію як тренера, який довів команду до рекордних низів. Скільки нам доведеться підіймати її з цього дна, я не знаю. За його "​​успіхами" спостерігав увесь світ. Якби я знав , що у нього така гнилизна, я б скористався правом звільнити його після першого сезону. За контрактом, воно у мене було. Мало того, він же не розуміє, що його ніхто не звільняв. Йому було запропоновано подати прохання про відставку, і він сам ухвалив рішення, що його звільнили. Коротко і ясно. Ось уся складова конфлікту. Повторю, навіть не дізнавався, яку суму він вимагає. Але якщо він попросить навіть долар, я буду боротися, щоб йому його не сплатили. Втрата грошей мене не лякає, мене цікавить мораль. Він і так зіпсував свою репутацію. Я йому зіпсую її остаточно".

домочили фізрука
polosatik вне форума   Цитата