Продолжаем знакомится с нашими героями и следующие интервью с прекрасной участницей команды Квартет Юлией(Волинянка)!

ну і фото по дорозі на футбол)

Расскажите о себе, семья, работа, увлечения?[/B]
Для тих, хто можливо ще не знає, Я –Юля, 1994 року народження). Моя сім'я - це поки що мої батьки та три молодші сестри. Так як ще не знайшовся той, кому дістанеться таке щастя, як я))) Я студентка магістратури Львівського національного університету імені Івана Франка, юридичного факультету, спеціалізація «Прокуратура». Та поки я ще не відповідаю вимогам до кандидата на посаду прокурора, знаходжусь по іншу сторону – працюю у адвоката. У вільний час, окрім перегляду футболу, біатлону… і останнім часом баскетболу, люблю вишивати, а раніше пробувала писати вірші.
Расскажите немного о своем городе.
Вже з мого ніку всі знають, я – волинянка. Все своє дитинство прожила в невеликому волинському селі, потім чотири роки навчалась у Львові. Вже майже пів року проживаю у Луцьку, про те, своїм рідним містом мені його назвати важко, так як я тільки зовсім недавно перестала у ньому блудити) А тому і розповідати про нього братись не буду, так як і сама б не відмовилась від екскурсії по місту.
Как и когда увлеклись прогнозированием, с чего начинали?
Прогнозуванням я захопилась після того як багато друзів, знайомих чоловічої статті говорили, що дівчата зовсім не розбираються у спорті. А мені така дискримінація дуже не подобалась. Так я і вирішила перевірити свої сили, почавши прогнозувати біатлон на сайті ФБУ. Проте, успіхів у прогнозуванні у мене не було… До минулої зими… До січня… Я то пам’ятаю точну дату цього дня, але це не важливо))) В цей день я знову серед переліку жіночих недоліків почула, що ми не розбираємось у спорті. Особу, яка це сказала врятувало місце і коло осіб серед яких ми знаходились))) І вже того ж тижня я піднялась більше ніж на п’ятсот позицій в рейтингу прогнозистів на сайті ФБУ та зайняла друге місце за результатами етапу у турнірі ФЭНТЕЗИ-БИАТЛОН. « 2 х 2 » на цьому сайті.
Расскажите как попали на сайт ibuрrоg и что заинтересовало в нашем клубе?
На сайт я зайшла побачивши ссилку на сайті ФБУ у багатьом відомій «Обовсьомці». А так як на той час моїм улюбленим видом спорту був біатлон, а тут безліч цікавих біатлонних турнірів, мені тут одразу ж сподобалось.
Какие цели ставили перед стартом 4-го сезона ЕвроЛиги?
Так як до футбольного експерта мені ще дуже далеко, основним завданням, яке я ставила перед собою на цей сезон було не підвести команду. У нас сформувалася дуже хороша команда – Квартет і я щиро рада, що є її частинкою. Так ось розуміючи, що у прогнозуванні футболу успіху в індивідуальному заліку мені поки що не досягти, моєю ціллю було хоч трішки допомогти команді. А враховуючи те, що ми перемогли, завдання – не нашкодити, я виконала успішно)))
Оцените свое выступление, всем остались довольны или есть очущения, что где-то не удалось проявить свои лучшие качества?
Завжди потрібно прагнути до кращого результату. І я дуже сподіваюсь, що зайняте мною місце це далеко не верхня межа моїх можливостей. І вже у наступному сезоні мені вдасться показати значно кращий результат.
Кого из прогнозистов всех сезонов ЕвроЛиги могли бы отметитить, как наиболее яркого, успешного?
Я не можу говорити за всі сезони, адже не у всіх брала участь. А якщо говорити навіть лише про останній, то і тут мені важко когось виділити, адже почала уважно слідкувати за подіями в турнірі лише на фінішній прямій. До цього часу слідкувала лише за власними результатами, результатами однокомандників та командним змаганням.
Небольшой блиц-опрос: любимые - книга, фильм, музыкальный стиль, блюдо, напиток, футболист, команда?
Книга - Доленга-Мостович «Знахарь», фільм - «Город Ангелов», музикальний стиль – український рок,страва – суші, напій – сік, футболіст – Федецький, улюбленої команди немає, проте є улюблена збірна – України)))
Что нравится и что не устраивает в организации турнира прогнозистов ЕвроЛига?
Жодних претензій до турніру у мене не має. Досить цікавий турнір. А тому можу тільки побажати ведучому турніру натхнення для нових ідей і турнірів!!!
Спасибо большое!В свою очередь желаю всегда добиватся поставленых целей как в мире прогнозов, так и в реальной жизни!