Показать сообщение отдельно
Непрочитано 25.09.2016, 22:11   #17
Волинянка
Фанат

Волинянка как роза среди колючекВолинянка как роза среди колючекВолинянка как роза среди колючек

Коментар фінішера української команди:

Відразу хочу вибачитися перед командою та українськими вболівальниками, які до останнього вірили в перемогу. Коли я відправлявся на старт, то розумів що моє основне завдання на сьогодні залишитися на другому місці, на яке зумів нас підняти Діма або хоча б залишитися в трійці призерів. Чехи на третьому етапі йшли з великим відривом і всі мабуть розуміли, що боротьби за перемогу вже мабуть не буде, а ось на другу сходинку могла заскочити будь яка команда, що йшла позаду лідерів. Але як то кажуть, апетит приходить під час їжі. І коли дуже сильній команді, нажаль, довелось зійти з дистанції мені дуже захотілося реабілітуватися перед вболівальниками за дуже невдалі свої попередні старти і здобути сьогодні для нашої команди перемогу. Але нажаль… Старт фінального етапу видався досить непоганим і мені нарешті вдалося пройти чисто вогневий рубіж. На стійку я прийшов першим, гандикап у мене був досить невеликий, але він був. Досі не можу зрозуміти чому не вдалося трьома додатковими патронами закрити цю останню мішень. Але маємо, що маємо. На останньому колі шансів в мене вже було небагато… Хоча і відставання від лідера було досить не значним. Але суперники сьогодні виявилися сильнішими. Мені так і не вдалося зробити фінішний ривок, до того ж втратив другу позицію пропустивши вперед ще й представника Німеччини. Враховуючи мою форму та результати які я показував на старті сезону у тренерського штабу взагалі був сумнів щодо того, хто ж вийде на останній етап естафети. У мене були два провальні спринти, жодного разу я не кваліфікувався до гонки переслідування, тому було важко визначити чи я чи Віталік Кільчицький зможе краще провести цю гонку. Я дуже радий, що шанс стартувати сьогодні дістався саме мені і одночасно я дуже засмучений, що не виправдав наданої мені довіри. Хочеться вірити,що наші перемоги ще попереду і це лише старт сезону, що до чемпіонату світу ми підійдемо у значно кращій формі і вболівальники побачать плоди нашої літньої підготовки. І насамкінець хочеться привітати команду США з перемогою, Німеччини – з другим місцем. Ну а нас з бронзою сьогоднішніх змагань. І хоча це третє місце зі смаком поразки, все таки нам вдалося піднятися на п’єдестал.
Волинянка вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо: