![]() |
ТП Комбі 2024-25. Питання та обговорення турніру
Питання та обговорення турніру
|
Пари на суботні естафети виставлені
|
На чоловічу естафету з телефону не можу виставити Австрію. Пару Словенія- Едер - проставляти, як Словенія-Австрія.
|
Наберите первые три буквы, а затем уберите одну букву, и все страны на букву А появиться.
|
ЧС проведемо окремим турніром в особистому і командному заліку. Склад команди 2 чол.
|
Минулого року були такі команди:
1) Непара Дядя Миша An-52 2)Цитадель karhu Fanta 3)БЕГУНКИ Sava Marafonec 4)Приз Рефат Баянист 5)Дуплет talyunya TARAS12345 6)Супермикст. Joker Olga_B 7)Чудеса на виражах Бзик и Вжик Vitinio2015 8)Стражи Галактики. Roki Юкк 9) 77-8492 Сегун 8492 roman 77 |
БЕГУНКИ
Sava Marafonec ?? Marafonec,ты в игре ? |
Непара
Дядя Миша An-52 Если Михаил не против, заявляемся и Непаримся) |
Цитата:
|
Я играю.Если Роки за,то хорошо. Если против,то свободный агент.
|
Унікальна ситуація в мас старті два учасника зайняли однакові місця, з однаковим часом, які ваші пропозиції
|
Нічого унікального, у обох 12 місце.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так , щоб не було суперечок, я дану пару видаляю(чекаю 2 дні). Але хотів би почути пропозиції по такій ситуації
|
Цитата:
|
Цитата:
|
поміняв на 50:50 - все одно нарахування різні
|
Все беды от того что у вас здесь НИЧЬИ НЕ ПРЕДУСМОТРЕНЫ(не стоит галочка в настройках в ячейке про ничьи).....а вы ставите ничью в итог....вот скрипт и начинает считать туфту....это же железка - ей пофиг что вам там хочется.....если задание с вашей стороны задано корректно и вы его сами выполняете корректно то и скрипт считает ровно.....
|
Цитата:
|
Текущее время: 09:27. Часовой пояс GMT. |