![]() |
18 з 65 не поставили, хоча мали дні, а не години для прогнозу, і мали досвід, що сайт може вирубатись будь-коли.
47 чоловік витратили час, напрягали мозги в таку спеку, ведучі виставляли матчі на скрипт - і де логіка щось удаляти? |
Сообщение от Bars: |
Сообщение от Sava: без образ.... перше питання.....а скільки разів за останній час - сайт не працював, це хіба новина, навіть перед самим початком чемпіонату світу сайт здається як мінімум три дня не працював, а запрацював десь лише за 2 дня перед початком, чому я згадав, бо хотів був спрогнозувати..все зразу....але сайт не працював, а вже коли запрацював, то не мав можливості давайте серйозно, це гра, і потрібно виходити із реалій, добре знаємо.........ось процитую слова Сави.......Це поперше.Але є ще й технмчне питання!Дай бог щоб форум робив,але якщо він зависне,як це часто буває.І буде тоді на Ігор ламати голову..хто ж як поставив.А так Юра покаже все і спокійно будо дивитись на то як проходить конкурс незважаючи на всяки форс мажори.. Тому , я так думаю не потрібно бути принциповим, використовуючи термінологію дедлайна....ось наприклад буде ліга чемпіонів, якщо бути принциповим, уявімо ситуацію...матчі починаються в 21.45...чи там 22.00....і за десять хвилин до початку матчу, до дедлайна сайт зависне...і що...тоді по принципу ...потрібно всі матчі удаляти...можна сказати...чекав.. а раптом хтось на розминці потягне мяз...і буде заміна.... |
Я ще розумію коли 50 на 50 а тут про що спорити.:bam1:
|
Сообщение от Sava: |
Сообщение от TARAS12345: |
я завжди, по перше із поваги до сайту, до граючих на сайті, із поваги до партнерів по командах в яких граю.... і в євролізі, і в баскеті, і в міжконтинентальних кубкових турнірах стараюся ставити, в євролізі вже в вівторок чи середу, та нічого не поміняється, повірте, люба заміна гравця, тільки запутує... я із дитинства, це десятки років і в газетах, і в журналі футбол змагався, і в спортпрогнозах, звичайно в буках....
|
Сообщение от Joker: |
не хотів вступати в суперечки, мені все одно, це лише гра,...... але потрібно мати повагу до всіх нас, всі ми знаємо ситуацію, теперішні реалії, і більшість стараються підтасуватися до цих реалій, навіть в жару 38 градусів, приділяв час щоб спрогнозувати
|
Сообщение от Баянист: СЕНЕГАЛ.ГОЛ!!. |
Сообщение от Sava: А ведучих які просто відмовляться вести турніри? Відкиньте емоції-є просто неспівмірні цифри. Опа Сенегал попереду-Африка зновк рулить у дебюті:good1: |
Притча.
Собрались как-то Айсман, хмырь, Барс, Джокер, Лиомарт и Сава на самолете полететь в Бразилию. Отпуск взяли у начальника Юрия. Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт пришли на стойку регистрации за три часа до вылета, отстояли в очереди, за 1.5 часа до вылета спокойно зарегистрировались, сдали багаж, получили посадочные. А Сава решил поступить как ему удобно и пришел на регистрацию за 10 минут до вылета. А тут сбой компьютера, пока суть да дело, пока перезапустили, пока подгрузили, в общем не успел Сава ни багаж оформить, ни регистрацию пройти, просрочил дедлайн. И погрузились на рейс Айсман, хмырь, Барс, Джокер и Лиомарт, сели к иллюминаторам и стали махать ручками Саве, грустно стоявшему у большого окна аэропорта. Улетел самолет без Савы. И вот загорают парни на пляжах Рио де Жанейро, попивают пина-коладу и прочие б-52, смотрят футбол на Маракане под гул фанатов. А Сава грустный, но гордый тем что он поступил как только ему хотелось, копает репку на огороде, попивая огуречный рассол. Конец. А вот и не конец, то присказка была. Сообщает Сава начальнику что ущемлен мол в правах, гадкий форс-мажор только на нем отразился, а не на этих, отдыхающих на Копакабане. Юрий звонит в Рио и сообщает: "Э нет ребята, вертайтеся взад. Сава то не улетел отдыхать и вам сталобыть отдых противопоказан." Вот и сказке конец, теперь всё. P.S. «Все персонажи, имена и события вымышлены, любые совпадения с реальными людьми (живыми или мертвыми) случайны» |
Сообщение от Баянист: Добре,проїхали!Останнє слово за Юрою! Як скаже - так буде прийму будь-яке його рішення! |
Сообщение от хмырь: |
Сообщение от Баянист: |
Не мне тут, конечно, надо высказываться, поскольку я футболист никакой. И даже пришлось пропустить несколько прогнозов на жаль, когда сайт как раз работал.
Но здесь считаю, что надо смотреть по большинству. Не хочу никого обидеть, но права у всех равные. Поэтому если большинство поставило прогнозы, то нельзя отменять эти матчи. И наоборот. Только такое решение будет самым справедливым на мой взгляд. |
Сообщение от хмырь: Но я почему то не обижаюсь..Я просто высказал свое мнение.Да и обжаться то не на что.Подумаешь..три матча пропустил,9 очков не добрал.Только есть уточнение к твоей притче.На регистрацию я пришел за 14 чвсов до отлета..Но рейс все отменяли и отменяли..Билеты были на 20-00..А на часах было и 8-00 и 9-00..а рейс все отменяли..И 20-00 давно прошло..а рейса все не было..Какие то поломки были..На следующий день самолет таки дали..да только Савы уже не было в Аэропорту.. |
Якщо є можливість щось зробити, не відкладай на завтра-воно може не настати- часи такі:angry1:
|
| Текущее время: 05:26. Часовой пояс GMT. |