|
Раздел: ПО-ЗДРАВ-ЛЯ-ЕМ!
|
|
Ответов: 3,002
Просмотров: 631,638
Здесь мы поздравляем наших пользователей с праздниками.
Автор
Bella-L
Vitinio2015, З днем народження! Щастя, здоров`я та успіхів!!:pivko: |
|
|
|
Автор
Bella-L
Єлис, Вітаю з Днем народження!! Бажаю тобі усього найкращого: здоров`я, любові та здійснення мрій!:buket::buket2::sweet::bohaut: |
|
Раздел: АРХИВ
|
|
Ответов: 196
Просмотров: 27,128
Автор
Bella-L
Ну незнаю, а хлопці що скажете?:ohmy1: Команда "Ми ще подумаємо" у складі : Bella-L Юкк Ярославец НИКОЛ@Й, |
|
Раздел: ЗАЛ ПАМЯТИ
|
|
Ответов: 109
Просмотров: 53,813
Автор
Bella-L
Фунтик-Оля Ще раз мої співчуття. Я хотіла ще додати, що не тільки тут за Юрою сумують, але і багато користувачів ОВ (Обовсьомовки) із сайту біатлон.ком.юа. Ми літом перейшли всі на фейсбук, і... |
|
Раздел: ЗАЛ ПАМЯТИ
|
|
Ответов: 109
Просмотров: 53,813
Автор
Bella-L
Нехай земля буде пухом. Вічна пам`ять. Ну не віриться мені.. Юра одна з цих людей, що були мостиком між ОВ і Юккосайтом. |
|
Раздел: ЕВРОПА.
|
|
Ответов: 362
Просмотров: 50,189
Автор
Bella-L
|
|
Раздел: ЕВРОПА.
|
|
Ответов: 362
Просмотров: 50,189
Автор
Bella-L
Ще раз: шукаю команду! Прогнози поставила, і дальше вчасно ставити буду. |
|
|
|
Автор
Bella-L
Yuris44, Юра, Вітаю з днем народження!:pivko::prost: Хочу поздравить с днем рожденья! Добра и счастья пожелать, Удачи жизненной, везенья. Невзгод же — вовсе не видать. Здоровье чтоб не... |
|
|
|
Автор
Bella-L
Миша Вітаю з днем Народження!:pivko::buket: Что настоящему мужчине В день рождения желать? Чтобы не было причины Грустить, скучать и унывать. Пусть в жизни будет все, как нужно, Пусть... |
|
Раздел: ТП FORECASTERS GT»
|
|
Ответов: 1,422
Просмотров: 257,523
В этой теме от вас заявки на участие,от меня в последующем статистика и таблицы
Автор
Bella-L
|
|
Раздел: ТП. Я i Сара-термiпара
|
|
Ответов: 368
Просмотров: 43,813
Автор
Bella-L
alegem, Дякую за підтримку, але я теж більше не планую грати у цьому турнірі, та і у інших турнірах Барса. |
|
|
|
Автор
Bella-L
Sava, А я і не переймаюся..ну якщо Барс не хоче то не хоче, Він дуже важкий за характером.. І я завжди все його головне. |
|
|
|
Автор
Bella-L
Sava, Ми хочемо наш титул захищати чи ні? :wacko1: А то я все чакаю що ти заявку подаш, а тут і реестрація минула?:ohmy1: |
|
|
|
Автор
Bella-L
LioMart Знову трішки із запізенням: Вітаю з днем народження! Живи без стрессов и сомнений, Побольше радостных мгновений. Пусть будет полон твой бокал |
|
|
|
Автор
Bella-L
Olga_B, Хоча трішки із запізненням: Вітаю тебе з днем народження! Щастя, здоров`я, любові та здійснення мрій!! Сегодня день рожденья твой. Всё только для тебя одной — Цветы, улыбки, и... |
|
Раздел: КТП "Я i Сара-кльова пара"
|
|
Ответов: 231
Просмотров: 20,452
Автор
Bella-L
Хотіла запитати як грають:ohmy1:, але уже зрозуміла:wacko1:: За ті самі команди можна набрати два рази бали.:korona: |
|
|
|
Автор
Bella-L
|
|
|
|
Ответов: 697
Просмотров: 89,384
Автор
Bella-L
Дякую за вітання! Це справді мої перші медалі у футболі Я не знаю що ти робив, Sava, але таких результатів я від себе сама не очікувала:wink1:. Дякую тобі, що ти мене у команду «Квартет»... |
|
|
|
Автор
Bella-L
Дякую усім хто мене привітав! Я дуже рада бути з Вами усіма на форумі! І я рада що я прийшла два роки тому на сайт Юкка! Будьмо / Prost/ на здоров’я :bohaut::bohaut::bohaut::buket::nu_klevo: |
|
|
|
Автор
Bella-L
LioMart, Я люблю німецький футбол, але не Баварію. Ця команда, або краще її керівництво руйнують цілий чемпіонат. Мені дуже не подобається їхня персональна політика. Якщо в якійсь іншій команді... |
|
|
|
Автор
Bella-L
А чому вчора майже ніхто не ставив на Реал :wacko1:. Як на мене Реал сильніша команда, та й не люблю я Баварію. А так у команди Квартет поки що досить хороший результат:wink1: |
|
|
|
Автор
Bella-L
yuravlas, з днем народження! Вітаю вас зі святом, Бажаю так багато. Щоб справи добре ладились, Сім’я щоб гордо славилась. Здоров’я міцне мали, |
|
Раздел: ТП. ФОРМУЛА-1. СКРИПТ
|
|
Ответов: 1,704
Просмотров: 244,046
Автор
Bella-L
|
|
Раздел: ТП. ФОРМУЛА-1. СКРИПТ
|
|
Ответов: 1,704
Просмотров: 244,046
Автор
Bella-L
|
|
|
|
Ответов: 96
Просмотров: 21,026
Автор
Bella-L
Так підійде любий:smile1: У мене сьогодні малувато часу, що б щось шукати:wink1: |