> -
, ...
> .
. .
:
:
:
Email:
,


      2015-2016 
05.10.2017, 06:28   #21
 
 
: 11.11.2013
: .
: 57
: 20,510


.




1

2
2
2
1
1 ,
½
,
½
½
¼



, ,

:
2 4 ( ).
, . , , 2 , , , . 3-4 .
, , .
, , , .
, .
__________________

, 10 (). 0 ().


", ".
    
05.10.2017, 06:47   #22
 
 
: 11.11.2013
: .
: 57
: 20,510


.



2
200
50
1/2
50
10

2

() *. .

( , ).

.

.

().

() .

, . , .

. , . , .
__________________

, 10 (). 0 ().


", ".
    
25.10.2017, 07:42   #23
 
 
: 11.11.2013
: .
: 57
: 20,510

.



3-4

:
1
1

2 /
300-400 ( )

:
250
1/2
2 /
(, , , )
1 /
1
3 /
1/2 ()

:
( ) - .
.

( )

12-15 , 7-8 .
1 / . .( )
Pyramida , . , 220-250 15-20 .

, .
.

!
__________________

, 10 (). 0 ().


", ".
    
22.01.2018, 08:10   #24
 
 
: 11.11.2013
: .
: 57
: 20,510

(DOP), .




, 27 . (pecora ) , .

20 4 . Pecorino Toscano Fresco, , , Pecorino Toscano Stagionato . , Pecorino Stagionato in foglie di noce. , , .
__________________

, 10 (). 0 ().


", ".
    

« - . - »

: 1 (: 0 , : 1)
 

.
HTML .


: 19:44. GMT.
 
- -
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc. : zCarot