Показать сообщение отдельно
Непрочитано 28.12.2020, 10:24   #197
Satyr
Эксперт
 
Аватар для Satyr
 
Регистрация: 12.11.2015
Адрес: Львів
Возраст: 41
Сообщений: 1,255
Satyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспоримаSatyr репутация неоспорима
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Дядя Миша Посмотреть сообщение
Как сварить себе холодец по всем правилам.

Просто шикарна стаття про холодець.
Описані всі дрібні ньюанси, кожен новачок зможе по цьому рецепту зробити ідеальну святкову стваву для рідних.

Від себе додам.

Завжди знімаю курячу шкіру. Від неї бульйон мутніє.

Перед тим як ставити варити, завжди ошпарюю все м`ясо кип`ятком, мию і тоді ставлю варитися.
Таким чином знімаю весь "бруд", тваринний білок який легко звертається і потім робить холодець мутненьким...

Велике дякую Дяді Міші за бездоганний рецепт.
__________________
Свій, до свого, по своє!
Satyr вне форума   Цитата
Пользователь сказал cпасибо: